Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria
Jums tikrai patiks šios pavasarinės kininių kopūstų, žaliųjų svogūnų, žolelių ir agurkų salotos. 

Galite užpildyti grietine arba majonezu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– Pekino kopūstai, 200 g;
– agurkai, 2 vnt;
– kiaušiniai, 4 vnt;

– žalieji svogūnai, kekė;
– žalumynai;
– konservuoti kukurūzai, 200 g;

– druska ir pipirai, majonezas arba grietinė.
Reklama
Gaminimo procesas

Smulkiai supjaustykite kopūstus.

Supjaustykite kiaušinius ir agurkus juostelėmis.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir žalumynus.
Reklama
Mes sumaišome visus ingredientus, pagardiname majonezu arba grietine, druska ir pipirais pagal skonį.

Patarimas: tokiam produktų rinkiniui bus skanu gaminti grietinės – garstyčių padažą, jis pabrėš šviežią daržovių skonį ir pridės pikantiškumo.
 
Jei nemėgstate konservuotų kukurūzų, įdėkite žirnių.

Jos labai skanios! Išbandžiau naujas salotas ir iškart įtraukiau į mėgstamus receptus


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Net iš labiausiai paplitusių produktų galima gaminti labai skanų ir neįprastą patiekalą. 

Šios vištienos širdelių salotos su svogūnais, agurkais ir kiaušiniais pasirodo labai šventiškos, gaivaus pavasario kvapo.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos širdelės, apie 600 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • šviežias agurkas, 1 vnt;
  • svogūnas, 1 vnt.

Norėdami paruošti svogūnų marinatą, turite:

  • vanduo, 2 šaukštai;
  • actas 9%, 2 šaukštai;
  • cukraus, 1 arbatinis šaukštelis;
  • druskos, 0,5 šaukštelio
Reklama
Naminiam majonezui pasiimkite:

  • kiaušinis, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, 150 ml;
  • garstyčios 0,5 šaukštelio;
  • citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas;
  • cukrus, trečias šaukštelis;
  • druskos, 0,5 šaukštelio

Gaminimo procesas

Nuplaukite širdis ir virkite druska, lauro lapais ir prieskoniais, kol suminkštės. 

Tai užtruks apie 40 minučių.
Reklama
Patarimas : galite virti daug greičiau, per 20 minučių, jei turite greitpuodį.

Atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.

Supjaustykite agurką juostelėmis.

Supjaustykite svogūną plonais ketvirčio žiedais ir marinuokite, sumaišydami visus marinato produktus.

Virkite kiaušinius ir tris ant stambios trintuvės.

Sumaišome visus produktus ir pagardiname naminiu majonezu.

Jei ruošiate naminį majonezą, visi maisto produktai turi būti kambario temperatūros. 
Reklama

Mes viską sumaišome ir pertraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Nebus nereikalinga pjaustyti šviežių žolelių į tokias šviežias salotas.

Salotos paprastos, lengvos, nepaprastai skanios. Tokios tiks ir kiekvienai dienai


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Paprastos vištienos, žirnių ir šviežio agurko salotos su originaliu medaus padažu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos filė, 1 vnt;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– šviežias agurkas, 1 vnt;

– žalumynai ir žalieji svogūnai;
– konservuoti arba švieži žirniai, 200 g.
Reklama
Norėdami paruošti padažą, paimkite :

– medus, 0,5 šaukštelio;
– grietinė, 3 šaukštai;
– garstyčios, šaukštelis;
– citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis;
– druskos ir pipirų.

Gaminimo procesas

Filė išvirkite vandenyje su druska ir prieskoniais pagal savo skonį, atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais.
Reklama
Kiaušinius ir agurkus supjaustykite gabaliukais, supjaustykite žalumynus.

Mes sujungiame visus padažo ingredientus.

Sumaišome visus produktus, pagardiname padažu ir gerai išmaišome.

Patarimas : į salotas įdėkite daugiau žalumynų – krapų, petražolių ir svogūnų, galite naudoti ir kietąjį sūrį. 

Virta mėsa puikiai pakeičiama rūkyta arba dešra pagal jūsų skonį.

Vasariškos - Pavasariškos salotos kiekvieno skoniui! 4 salotų receptai kiekvienai dienai – skanūs, greiti ir nebrangūs


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Paprasčiausių, tačiau skaniausių ir sveikiausių salotų receptai kiekvienai dienai ir šventėms.
Salotoms su bulvėmis ir kopūstais reikia:

– jaunos bulvės, 500 g;
– kopūstai, 350 g;
– žalieji svogūnai ir žolelės;

– ridikėliai, 250 g;
– kefyras, 150 g;
– majonezas, 2 šaukštai;

– česnakas, 2 skiltelės;
– garstyčių pupelės, 1 arbatinis šaukštelis;
– druskos ir pipirų.
Reklama
Gaminimo procesas
Išvirkite bulves, atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais

Susmulkinkite kopūstus, ridikėlius ir žalumynus, smulkiai supjaustykite svogūną.

Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su kefyru, majonezu ir garstyčiomis. 

Mes užpildome salotas šiuo padažu ir patiekiame.

Reklama
Paruošti salotas su laukiniu česnaku būtina;
– kiaušiniai, 5 vnt;

– laukinis česnakas, kekė;
– žalieji svogūnai ir žalumynai;
– grietinė ir majonezas lygiomis proporcijomis;

– druskos ir pipirų.

Gaminimo procesas

Ramunėlius nuplauname ir nusausiname, supjaustome kartu su svogūnais ir žolelėmis.

Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais.

Pagal skonį sumaišykite grietinę ir majonezą, druską ir pipirus.

Sumaišykite kiaušinius su laukiniu česnaku, žolelėmis, pagardinkite padažu ir patiekite.


Reklama
Norėdami paruošti salotas su agurkais, turite:

– agurkai, 4 vnt;
– alyvuogės, 100 g;

– žalieji svogūnai ir žolelės;
– garstyčių pupelės, 1 arbatinis šaukštelis;
– druskos ir pipirų;
– daržovių aliejus.

Gaminimo procesas

Agurkus supjaustykite kubeliais, alyvuoges – gabaliukais, supjaustykite svogūnus ir žoleles. 

Mes sumaišome šiuos produktus, pagardiname druska, pipirais ir augaliniu aliejumi, garstyčiomis.

Reklama
Norėdami paruošti daržovių salotas su padažu, turite:

– kopūstai, 600 g;
– agurkai, 3 vnt;
– fetos sūris, 150 g;
– žalieji svogūnai, žalumynai;
– grietinė, 6 šaukštai;
– garstyčių pupelės, 1 arbatinis šaukštelis;
– druska, pipirai ir prieskoniai.

Gaminimo procesas
Reklama
Supjaustykite kopūstus, supjaustykite sūrį ir agurkus į gabalus, smulkiai supjaustykite svogūną ir žalumynus, sumaišykite.

Grietinę sumaišykite su garstyčiomis ir prieskoniais.

Pagardinkite salotas padažu ir patiekite.

Dabar kiekvieną savaitę perku vištienos šlauneles ir kepu tokį patiekalą keptuvėje (skanus ir greitas receptas)


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Iš esmės šiam patiekalui reikia tik 3 pagrindinių ingredientų.  

Tuo pačiu metu vištiena pasirodo labai švelni, aromatinga ir skani.

Viskas paruošta labai paprastai ir pasirodo tikrai skanu ir patenkinama!

Ingredientai virimui:

  • Vištienos kulšelės – 6–8 vnt.
  • Svogūnai (dideli) – 3 vnt.
  • Grietinė (kuo riebesnė, tuo geriau) – 3 šaukštai. l.
  • Augalinis aliejus – 3-4 šaukštai. l.
  • Malta paprika – 1 / 2-1 arbat (skonis)
  • Druska, juodieji pipirai – pagal skonį.
Reklama
Mes pradedame gaminti.

Pirmasis žingsnis yra paruošti blauzdas. 

Kruopščiai nuplaukite, patikrinkite, ar nėra plunksnų, jei reikia, nuimkite, tada nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Jei norite, nuimkite kojų odą. 

Tada vienoje kiekvienos kojos pusėje peiliu padarome 2-3 įstrižus pjūvius – tai reikalinga, kad vištienos mėsa greičiau iškeptų ir būtų geriau prisotinta grietinės padažu.

Reklama
Paruoštas blauzdeles sudėkite į gilų dubenį, pabarstykite maltais pipirais, druska ir paprika. 

Jei norite, galite naudoti kitus prieskonius, kurie tinka vištienos mėsai. Viską sumaišykite taip, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų po blauzdų paviršių.

Reklama
Keptuvėje pašildykite šiek tiek augalinio aliejaus ir padėkite vištieną. 

Kepkite ant vidutinio ir didelio karščio, kol pagels. 

Vidutiniškai tai trunka 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.


Reklama
Tuo tarpu vištiena kepama, nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais arba ketvirčio žiedais.

Reklama
Šiuo metu vištienos blauzdelės jau yra keptos, mes jas perkeliame iš keptuvės į atskirą dubenį, o vietoj jų išpilame smulkintą svogūną ir kepame jį, kol suminkštės ir taps šviesiai aukso rudos spalvos.

Reklama
Įberkite šiek tiek druskos, įpilkite grietinės. Jei grietinė yra rūgšti, įpilkite nedidelį žiupsnelį cukraus.


Reklama
Mes sumaišome.

Reklama
Į gautą padažą įdėkite anksčiau keptas blauzdeles, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant minimalios ugnies 10-15 minučių.

Tada vištienos kojas apverčiame taip, kad jos būtų išmerktos į padažą iš visų pusių, ir kepame toliau 7-10 minučių.

Vištiena pasirodo pati švelniausia, tarsi tirpstanti burnoje. 

Garnyrą rinkitės savo nuožiūra, tačiau nepamirškite jo gausiai supilti su grietine ir svogūnų padažu – jis toks skanus!

Gaminkite, ragaukite, gero apetito!

Vištos krūtinėlė! Dar vienas skanus ir paprastas receptas, tuo pačiu TOBULAS


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Vištienos mėsą galima virti įvairiais būdais.

 Siūlome dar vieną skanų ir paprastą receptą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos krūtinėlė, 2 vnt;
– sūris, 150 g;
– česnakai, 2 – 3 skiltelės4

– krapai pagal skonį;
– pipirai ir druska, majonezas pagal skonį;
– daržovių aliejus.
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą supjaustykite gabaliukais ir gerai išplakite iš abiejų pusių.

Padažui pagal skonį sumaišykite smulkintus krapus, smulkintą česnaką ir smulkintas žoleles, druską ir pipirus.

Šiuo padažu sutepkite mėsą.

Trys sūriai ant rupios trintuvės ir pabarstykite karbonadu, uždenkite antrą karbonadą.
Reklama

Reklama
Formą patepkite sviestu, išdėliokite mėsą, viršų patepkite padažu ir pabarstykite sūriu. 

Uždenkite formą folija.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 20 minučių.

Be sūrio, į karbonadus taip pat galite įdėti ananasų gabalėlių – tada mėsa bus dar sultingesnė ir aromatingesnė. Arba kepti grybai.

Tobulasis būdas: Vištienos šlaunelės su bulvėmis orkaitėje kaip restorane


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Šio recepto žievė yra padaže, kuris suteikia mėsai sultingumo ir pikantiškumo.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos šlaunelės, 5 vnt;
– bulvės, 1 kg;
– svogūnai, 2 vnt;

– česnakai, 1 galva;
– majonezas, 200 g;
– mėsos prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas;

– karis, 1 arbatinis šaukštelis;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas

Bulves supjaustykite gabaliukais, svogūną – pusžiedžiais.

Perduokite česnaką per presą ir sumaišykite su majonezu, prieskoniais, kariu ir kitais jūsų pasirinktais prieskoniais.

Į mėsą įberkite šiek tiek druskos, o didžiąją dalį padažo – į šlaunis, gerai išminkykite.

Į bulves ir svogūnus suberkite likusį padažą ir gerai išmaišykite.

Pirmiausia įdėkite bulves ir svogūnus į formą, o ant jų – šlaunis.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite indą 1 valandą.


Ar turite vištienos krūtinėlės namuose? Geriau nei beliašai ir čeburekai: gyvenk, mokykis


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Skanus ir aromatingas patiekalas, pasirodo, tiesiog tobulas, nors jis ruošiamas iš sausai linkusios vištienos mėsos.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušinis, 1 vnt;
  • vištienos krūtinėlė, 800 g;
  • svogūnas, 0,5;
  • majonezo ir miltų po 1 šaukštą;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite mėsą smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.

Sumaišykite svogūną su mėsa, pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais, majonezu ir suberkite miltus.

Minkykite masę iki vientisos masės.

Siunčiame porai valandų į šaldytuvą.

Įpilkite kiaušinį ir suminkykite.
Reklama
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol pagels.

Tokius kapotus kotletus galima gaminti ne su miltais, o su krakmolu, pasirodo dar skaniau.

Galite įdėti daug svogūnų, taip pat nepamirškite apie gerą krapų ir petražolių kekę – žalumynai mėsą gerai prisotins, o kotletai – puikūs.

Puikiai dera su naminiais grietinės ir garstyčių padažais, adžika, įvairiais garnyrais ir salotomis.

Niekas netiki, kad gaminu be tešlos. Greitas ir skanus mėsos pyrago receptas


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Tokiam pyragui jums reikės įprasto kepalo, maltos mėsos ir keptuvės. 

Pasirodo, labai skanus pyragas, kuriam nereikia skirti daug laiko ir pastangų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • balta duona arba kepalas;
  • faršo, 350 g;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • pieno, 250 ml;
  • mocarela sūris;
  • druska, pipirai, prieskoniai.
Reklama
Gaminimo procesas

Duoną ar kepalą supjaustykite griežinėliais, bet ne labai plonais.
Keptuvę patepkite gabalėliu sviesto.
Reklama
Kiekvieną kepalo gabalėlį suvilgome piene ir lygiu sluoksniu paskleidžiame keptuvėje.

Reklama
Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.

Pagardinkite faršą svogūnais, druska ir pipirais, kitais prieskoniais pagal skonį.

Ant kiekvieno kepalo gabalėlio uždėkite faršo.

Reklama
Kiaušinius sumaišykite su druska ir plakite plakikliu iki vientisos masės, supilkite pieną ir išmaišykite.

Pieną ir kiaušinių padažą užpilkite ant keptuvės.


Reklama
Mes siunčiame į orkaitę ir kepame 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Reklama
Tokį skanų ir aromatingą pyragą galima paruošti vos per 1 valandą svečių atvykimui. 

Kartais į faršą dedu grybų.


Vietoj kotletų ant šventinio stalo. Aš taip gaminu jau 20 metų. Skaniau aš dar nevalgiau


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Paprasta ir skani vakarienė iš įprasto produktų pasirinkimo. 

Medalionai iš maltos mėsos tinka net šventiniam stalui.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • maltos mėsos, 400 g;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • morkos, 1 vnt;
  • bulvės, 400 g;
  • kukurūzų miltų, 1 valgomasis šaukštas;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • sūrio, 100 g;
  • majonezo ir grietinės po 3 šaukštus
Reklama
Gaminimo procesas
Faršą pagardinkite druska ir prieskoniais.

Tris bulves ant trintuko ir druskos, palikite 10 minučių, tada išspauskite skysčio perteklių.

Į faršą suberkite kukurūzų miltus ir tarkuotą svogūną.

Antrą svogūną smulkiai supjaustykite.

Trys morkos.

Kepkite svogūnus su morkomis.

Reklama
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite didelius faršo paplotėlius.

Reklama
Ant kotletų dėkite tarkuotų bulvių, ant viršaus – troškintų daržovių.

Sumaišome majonezą ir grietinę, druską ir dedame prieskonius, pipirus.
Reklama
Šiuo padažu sutepkite kamino viršų.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių.
Reklama
Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 minučių.
Tokie užkandžiai tinka prie įvairių garnyrų, šviežių daržovių salotų, skanių naminių padažų.

Vakarienės gaminimas viename patiekale! Paruošimui skiriu 10 minučių, visa kita atliks orkaitė


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Toks kvapnus ir skanus vištienos faršo ir ryškiai kreminio skonio bulvių pyragas gali būti ne tik kasdienis, bet ir šventinis patiekalas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 900 g;
  • maltos vištienos, 750 g;
  • svogūnas, 3 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, sausas česnakas, 1 šaukštelis.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

  • grietinė, 200 g;
  • 100 ml vandens;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Reklama
Gaminimo procesas
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas 5 mm storio griežinėliais.

Supjaustykite svogūną pusžiedžiais.

Imame faršą ar kalakutieną, pagardiname druska, pipirais, bet kokiais prieskoniais, smulkintomis žolelėmis, česnaku.

Norėdami pilti, paimkite grietinę arba grietinėlę su bet kokiu riebalų kiekiu, sumaišykite su vandeniu, kiaušiniais, druska, pipirais ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais.

Patarimas : padažas turi būti visiškai lygus, todėl naudokite maišytuvą arba šluotelę.

Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi.

Dalį faršo paskleidžiame dugnu tolygiai.

Reklama
Pusę svogūno paskleidžiame sutampančiais apskritimais.


Reklama
Mes taip pat paskleidžiame bulvių sutapimus, druską ir pipirus.
Pakartokite visus sluoksnius ir užpilkite padažu.
Reklama
Mes padengiame formą folija ir išsiunčiame į orkaitę, kurią pašildome iki 180 laipsnių.


Reklama
Mes kepame 40 minučių, tada nuimame foliją ir kepame dar 20 minučių, kol pagels.
Patiekdami galite patiekalą pabarstyti smulkintomis šviežiomis žolelėmis, rūkyta paprika.

Užpilu mėsos kukulius ryžiais keptuvėje. Ruošiu paprastą ir skanią vakarienę


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Tokią sočią ir skanią vakarienę iškepsite vienoje keptuvėje labai greitai ir vėliau nereikės plauti kalno indų. Galite pridėti arba pakeisti produktus mano recepte, kaip norite.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

maltos mėsos, 400 g;
ryžių, 200 g;
svogūnai, 200 g;

pomidorai, 250 g;
saldieji pipirai, 150 g;
salierai, 80 g;

karis, pusė šaukštelio;
druska, pipirai, žolelės, žalieji svogūnai, augalinis aliejus.
Reklama
Gaminimo procesas

Svogūnas – 1 gabalas, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa. Druska ir pipirai pagal skonį, gerai sumaišykite.

Mėsos kukulių formavimas

Visas daržoves supjaustykite gabalėliais.
Reklama
Patarimas: jei nemėgstate salierų, galite jų praleisti, pridėti petražolių ir krapų, baziliko ar rozmarino.

Mes pašildome augalinį aliejų ir lengvai pakepiname svogūną, tada pridėkite papriką, salierą ir kepkite minutę, sumaišykite.

Suberkite pomidorus ir kepkite dar minutę.

Dabar tolygiai supilkite nuplautus ryžius ant mėsos kukulių, įpilkite skirtingo skonio prieskonių.
Užpilkite šaltu vandeniu tiek, kiek ryžiai šiek tiek pasidengia.
Uždenkite dangčiu, užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 40 minučių.

Patarimas: kad ryžiai ir mėsos kukuliai gerai garuotų, paimkite dangtį be skylės arba uždenkite rankšluosčiu.

Nuimkite nuo viryklės, išmaišykite, vėl uždenkite ir palikite 10 minučių.
Reklama
Prieš patiekdami pabarstykite žolelėmis ir žaliais svogūnais.

Aš taip pat dedu česnako į faršą, o kartais į daržoves dedu šiek tiek aitriųjų pipirų, šviežių ar sausų, galite įdėti ir lauro lapų.

Užpilkite vištienos filė padažu ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Net sausa mėsa pradeda tirpti burnoje


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Visi žino, kad vištienos filė yra sausa ir neskanu, jei ji šiek tiek per daug apšviesta. 

Šis receptas man padeda visada gaminti minkštą ir sultingą patiekalą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 2 vnt;
  • bet kokio riebumo grietinėlė, 100 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • pomidoras, 1 vnt;
  • sūrio, 60 g;
  • Itališkos žolelės, druska, prieskoniai pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas
Mėsą plauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Supjaustykite gabalais ir įdėkite į indą.

Sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę, visus prieskonius ir druską.

Patarimas : kremas tinka bet kokiam riebalų kiekiui. Jei nėra kremo. Galite pasiimti grietinės.
Supilkite mėsos gabalėlius su šiuo padažu ir sumaišykite, kad viskas būtų tolygiai paskirstyta.
Reklama
Mes perkeliame mėsą į formą. Mes išlyginame.

Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius, pabarstykite tarkuotu sūriu.
Indą kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, 35 minutes.
Reklama
Puodai taip pat puikiai tinka šventiniam stalui.

Padažą galite gaminti iš bet kokių ingredientų, pridėdami ką nors savo, pavyzdžiui, žolelių, česnako, paprikos.

Dar niekada nebuvo geresnio skonio! Naujas receptas vietoj nuobodžių kotletų


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Tokie vištienos kotletai su varškės sūriu, jogurtu ir česnaku yra ne tik labai skanūs, bet ir aromatingi. Galima patiekti su įvairiausiais garnyrais, salotomis ir užkandžiais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos šlaunelės, 8 vnt;
  • jogurto, 120 g;
  • varškės sūrio, 100 g;
  • sūris, 3 – 4 vnt.
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • česnako, 1 skiltelės.
Reklama
Gaminimo procesas

Nupjaukite mėsą nuo kaulo, nuimkite odelę ir išmuškite ją iš abiejų pusių, kaip ant karbonado.

Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Mes paliekame marinuotis.

Įdarui maišytuve sumaišykite grietinę arba jogurtą, varškę, krapus ir petražoles, česnaką.

Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi.

Ant kiekvieno karbonado dėkite įdaro ir susukite suktinukus.
Reklama
Mes įdedame ritinius į formą, padengiame folija.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Likus 5 minutėms iki kepimo, išimkite formą, nuimkite foliją ir paskleiskite sūrio griežinėlius ant ritinių.

Mes kepame.

Reklama
Patiekiant pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Galima patiekti su įvairiais naminiais padažais, garnyrais ir salotomis.

Tiesiog paimkite vištieną ir užpilkite kiaušiniais. Jums patiks šis receptas


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Vištienos filė bus dar minkštesnė, sultingesnė ir švelnesnė, jei šiame recepte naudosite kiaušinius ir krakmolą, todėl patiekalas turės ryškų, natūralų, mėsos skonį ir aromatą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 600 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • krakmolas, 2 šaukštai;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • mažai daržovių.
Reklama
Gaminimo procesas
Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Supjaustykite filė plonomis juostelėmis, druska ir pipirais.

Atskirkite baltymus nuo trynių.

Trynius sumaišykite su mėsa, įpilkite bet kokių prieskonių pagal skonį ir česnako, spausto per presą.
Reklama
Supilkite krakmolą ir sumaišykite. Palikite masę 15 minučių, kartais maišydami.

Baltymus šiek tiek pasūdykite ir plakite mikseriu iki stabilios masės.

Mėsos gabalėlius galite panardinti į baltymus ir įdėti į keptuvę iš abiejų pusių.

Aš tiesiog sumaišau baltymų masę su mėsa ir po gabalėlį dedu į keptuvę ir kepu.


Reklama
Aš patiekiu patiekalą su įvairiais naminiais padažais su grietine arba majonezu su žolelėmis ir garstyčiomis. Tai puikiai dera su įvairiais garnyrais iš bulvių, virtų ryžių ir grikių.

Vyras parodė, kaip pagaminti krūtinėlę skanesnę už kotletus. Aš pagaminu tik per 15 minučių, dabar ji visada sultinga


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Vištienos krūtinėlė pagal šį receptą pasirodo nepaprastai minkšta ir sultinga. Visa tai dėka ypatingos duonos ir tešlos. 

Gamindami praleisite minimaliai laiko, tačiau iš šio patiekalo gausite maksimalų malonumą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 500 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • sūrio, 200 g;
  • grietinės, 2 šaukštai;
  • krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • sojos padažo, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Vištienos mėsą supjaustome sluoksniais ir labai gerai išmušame.

Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais vištienos prieskoniais.

Tešlai sumaišykite grietinę ir kiaušinius, sojos padažą, krakmolą.

Reklama
Patarimas : Kad padažas taptų daug vienodesnis, pirmiausia išplakite kiaušinius, tada pridėkite juos prie kitų ingredientų.

Sūrį sutarkuokite per smulkią tarką.

Nusausinkite kotletus servetėlėmis ir pamirkykite tešloje, tada apvoliokite sūryje, vėl panardinkite į tešlą ir sūrį.


Reklama
Kaitinkite augalinį aliejų šiek tiek virš vidutinės ugnies ir greitai apkepkite kotletus iš visų pusių.
Reklama
Mes ištepėme jį ant servetėlių ir tada įdėjome į indą.
Šiuos kotletus patiekiu su šviežių daržovių salotomis, bulvių koše ir kitais garnyrais.

Skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui ar vakarienei


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Labai skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiaulienos filė, 700 g;
– druska, 1 šaukštelis;
– plunksna pagal skonį;

– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltai valcavimui;
– pievagrybiai, 200 g;

– svogūnas, 1 vnt;
– pomidorai, 200 g;
– kietasis sūris, 150 g;

– majonezas arba grietinė, 3 – 4 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą supjaustykite griežinėliais ir išplakite, pagal skonį druskos ir pipirų, galite pridėti mėgstamų prieskonių. 

Apvoliokite miltuose ir palikite kuriam laikui.

Supjaustykite pomidorus kubeliais ir supjaustykite grybus. 

Galite pasiimti marinuotų ar šaldytų grybų.

Mes šildome augalinį aliejų ir porą minučių kepkite karbonadus iš abiejų pusių.

Kepkite svogūną, kol pusė iškeps. Negalite kepti, bet keletą minučių užpilkite verdančiu vandeniu, tada nukoškite vandenį ir išspauskite.

Įdėkite mėsą į kepimo skardą, ant viršaus svogūną, tada grybus, pabarstykite pomidorą kubeliais.
Reklama
Trys sūriai ant smulkios tarka ir pabarstykite mėsą.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite indą 20 minučių.

Prieš patiekdami pabarstykite šviežiomis žolelėmis.


Reklama
Šie kotletai yra sultingi ir skanūs.

Reklama
Galima patiekti su daržovių salotomis arba bulvių garnyru

Šis patiekalas sumušė visus mano virtuvės rekordus. Nepabosta taip gaminti visą savaitę


Vasarinės arba pavasarinės salotos su kinišku kopūstu. Greita, lengva ir skanu. Visi labai giria

Tokį daržovių patiekalą galima pagaminti keptuvėje ir orkaitėje, jis pasirodo vienodai skanus. Produktų rinkinys yra labiausiai paplitęs ir minimalus, tačiau pasirodo tiesiog tobulas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 800 g;
  • morkos, 100 g;
  • žalieji svogūnai ir žolelės;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • vištienos krūtinėlė, 500 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • natūralaus jogurto, 100 g;
  • kepimo miltelių, 4 g;
  • miltų, 100 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite kopūstus, morkas patrinkite stambia tarka ir sumaišykite daržoves.

Druska ir maišoma.

Iškirpkite gerą žalią svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje.

Įdėkite daržovių ir troškinkite 10 minučių, uždengę ant silpnos ugnies.

Mėsą nuplauname ir smulkiai supjaustome.

Į daržoves suberkite mėsą, užtepkite ant viršaus, pasūdykite ir pavirkite po dangčiu.
Reklama
Kiaušinius sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais, druska, sumaišykite iki vientisos masės ir užpilkite masę keptuvėje.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite iš vienos pusės 10 minučių, tada apverskite lėkštę ir troškinkite, kol suminkštės.


Reklama
Jei norite pabandyti pagaminti patiekalą orkaitėje, tada pirmiausia įdėkite troškintas daržoves, mėsą ir užpildykite įdaru.

Kepame 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekalą patiekiu karštą, labai skanų su grietine. Bet net ir šalta, tokia troškinys taip pat yra skanus.

Aš taip pat dedu grybus į kopūstus – pievagrybius ar laukinius grybus, tada gaunu kitokio skonio ir aromato patiekalą.