Jums tikrai patiks šios pavasarinės kininių kopūstų, žaliųjų svogūnų, žolelių ir agurkų salotos.
Galite užpildyti grietine arba majonezu.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– agurkai, 2 vnt;
– kiaušiniai, 4 vnt;
– žalieji svogūnai, kekė;
– žalumynai;
– konservuoti kukurūzai, 200 g;
– druska ir pipirai, majonezas arba grietinė.
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite kopūstus.
Supjaustykite kiaušinius ir agurkus juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir žalumynus.
Mes sumaišome visus ingredientus, pagardiname majonezu arba grietine, druska ir pipirais pagal skonį.
Patarimas: tokiam produktų rinkiniui bus skanu gaminti grietinės – garstyčių padažą, jis pabrėš šviežią daržovių skonį ir pridės pikantiškumo.
Jei nemėgstate konservuotų kukurūzų, įdėkite žirnių.
Jos labai skanios! Išbandžiau naujas salotas ir iškart įtraukiau į mėgstamus receptus
Net iš labiausiai paplitusių produktų galima gaminti labai skanų ir neįprastą patiekalą.
Šios vištienos širdelių salotos su svogūnais, agurkais ir kiaušiniais pasirodo labai šventiškos, gaivaus pavasario kvapo.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Norėdami paruošti svogūnų marinatą, turite:
- vanduo, 2 šaukštai;
- actas 9%, 2 šaukštai;
- cukraus, 1 arbatinis šaukštelis;
- druskos, 0,5 šaukštelio
Naminiam majonezui pasiimkite:
- kiaušinis, 1 vnt;
- augalinis aliejus, 150 ml;
- garstyčios 0,5 šaukštelio;
- citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas;
- cukrus, trečias šaukštelis;
- druskos, 0,5 šaukštelio
Gaminimo procesas
Nuplaukite širdis ir virkite druska, lauro lapais ir prieskoniais, kol suminkštės.
Tai užtruks apie 40 minučių.
Patarimas : galite virti daug greičiau, per 20 minučių, jei turite greitpuodį.
Atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
Supjaustykite agurką juostelėmis.
Supjaustykite svogūną plonais ketvirčio žiedais ir marinuokite, sumaišydami visus marinato produktus.
Virkite kiaušinius ir tris ant stambios trintuvės.
Sumaišome visus produktus ir pagardiname naminiu majonezu.
Jei ruošiate naminį majonezą, visi maisto produktai turi būti kambario temperatūros.
Mes viską sumaišome ir pertraukiame panardinamuoju maišytuvu.
Nebus nereikalinga pjaustyti šviežių žolelių į tokias šviežias salotas.