1. Pirmiausia minkštą sviestą išsukite su cukrumi, sumaišytu su vaniliniu cukrumi. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų, trynius įmaišykite į tešlą. Įmaišykite citrinų sultis bei žievelę.
2. Tuomet kepimo miltelius bei druską sumaišykite su miltais atskirame dubenyje. Po truputį į tešlą pilkite pieną bei berkite miltus, viską gerai išmaišykite.
3. Tada baltymus išplakite iki standžių putų bei įmaišykite į tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki maždaug 190 laipsnių temperatūros. Tešlą padalinkite į tris dalis bei atskirai kepkite atsegamojoje kepinių formoje. Kepkite maždaug 20 minučių, kol biskvitas pagelsta (į biskvitą įsmeigta šakutė neturėtų aplipti tešla).
4. Po to atvėsinkite iškeptus biskvitus ant grotelių bei apšlakstykite aviečių likeriu.
5. Išplakite grietinėlę su cukrumi bei citrinos rūgštimi, įmaišykite avietes. Šiuo kremu pertepkite biskvitus bei padėkite tortą į šaldytuvą bent trims valandoms. Skanaukite!
6. Pastebėjimas: Aš pati fotografavau daug nelaukusi, todėl nuotraukoje dar matyti, kad kremas dar nekokios konsistencijos.