Avinžirnių – pupelių užtepėlė

2018-03-29 Autorius Jelenos maisto blogas

Avinžirnių – pupelių užtepėlė

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virti arba konservuoti avinžirniai: 1 puodelio
    • virtos arba konservuotos baltos pupelės: 1 puodelio
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • susmulkinti laiškiniai svogūnai: 2
    • kaparėliai: 1,5 arbatinio šaukštelio
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • krapai
    • malta ciberžolė: 1 arbatinio šaukštelio
    • malta raudonoji paprika: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Dėkite avinžirnius, pupeles bei visus kitus produktus į smulkintuvą su S formos peiliu, berkite prieskonius, įspauskite citrinos sulčių ir viską susmulkinkite.
  2. 2. Labai gardu tiesiog užtepti ant kątik iškeptos duonos arba paskrudintos duonelės.
  3. Reklama
  4. 3. Norint pagaminti gardų sumuštinį dar dėkite salotos lapą, pomidoro arba rauginto agurko griežinėlių – ir mėgaukitės!
  5. 4. Šitaip pagamintą užtepėlę galite laikyti stiklainėlyje šaldytuve kelias dienas. Skanaus!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Pankolio salotos
(4)
Lęšių virimas arba kiek laiko reikia virti lęšius?
(1)
Šviežių daržovių salotos
(5)