Šiandien parodysiu neįprastą patiekalą, kuriame vištiena su baklažanais dera be galo gerai. Šį receptą prieš kokį pusmetį pamačiau internete ir nusprendžiau išmėginti. Nors ingredientai ir atrodo visai paprasti, bet galutinis rezultatas labai geras. Jei ieškote naujų skonių, tai šis receptas kaip tik Jums.
1. Pirmiausia baklažaną supjaustykite pailgomis juostelėmis.
2. Likusius nepanaudotus kraštelius susmulkinkite kartu su svogūnu.
Reklama
3. Pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 10 minučių.
4. Per tą laiką, kol kepa, paruoškite marinatą - 4 šaukštus aliejaus suplakite su šaukštu balzamiko acto (galite dar ir vandens šlakelį įpilti), dėkite druskos, pipirų, prieskoninių žolelių ir įspauskite skiltelę česnako.
5. Į pasiruoštą marinatą sudėkite keptas baklažanų juosteles.
6. Vištieną supjaustykite smulkiai ir apkepinkite su paprikomis bei druska, pipirais.
7. Kai jau apkepa, sudėkite baklažanų likučius su svogūnu, įspauskite vieną skiltelę česnako.
8. Įdarą dėkite po šaukštelį į pasimarinavusius baklažanus, susukite ir patiekite. Skanaukite!
Virginija
Atsakyti
Ramute
Atsakyti