1. Pirmiausia šokoladą išlydykite indelyje, įstatykite į dubenį su verdančiu vandeniu. Kai šokoladas išsilydo, sumaišykite jį su grietine, viską dar pakaitinkite. Turi gautis vientisa masė.
2. Tuomet supilkite į dubenį, kuriame yra sviestas, viską išplakite iki gražios kreminės masės. Berkite cukraus su vanilinu (mažu žiupsneliu), išmaišykite. Dar įpilkite brendžio, labai gerai išmaišykite bei šią masę dėkite į šaldytuvą maždaug 3 valandoms.
3. Tada išimkite iš šaldytuvo, rankomis formuokite gražius kamuoliukus. Juos apvoliokite kokoso drožlėse, į vidų įsmeikite dailų migdolą. Visus paruoštus triufelius dailiai sudėkite vieną šalia kito bei pastatykite į šaldytuvą. Jame laikykite per visą naktį. Skanaukite!