Jeigu dar neišsirinkote, kokiais blynais pavaišinti savo šeimą ir draugus - tai rekomenduoju jums nuostabi1 mintį - blyneliai iškepti sumuštinių keptuvėje. Jeigu tik tokią turite, tikrai rekomenduoju pamėginti. Į tešlą yra dedami visai elementarūs ingredientai, būdingi paprastiems blynams, o rezultatas kur kas geresnis. Juos bekepant nereikės stovėti prie viryklės vis vartant bei bijant, kad neprisviltų, o laiko sutaupysite beveik dvigubai.
Patys blyneliai itin itin purūs, savo tekstūra primenantys
amerikietiškus blynelius. Prisipažinsiu, kad mano mintis į tešlą įpilti šlakelį vanilės ekstrakto, buvo tiesiog geniali - blyneliai fantastiškai kvepia, o jaučiamas vanilės skonis suteikia dar malonesnio ir geresnio skonio. Tiesa, ką gal kitą kartą pakeisčiau - sumažinčiau cukraus kiekį (dėl to, kad dar įdėjau banano, man blyneliai pasirodė gal kiek per saldūs), galvoju, dėčiau kokį 30-40 gramų, tiek visiškai užtektų. Žinoma, jei įdarui pasirinksite kitokius vaisius, pvz., rūgštesnius obuolius, arba kivius, tuomet mažinti cukraus kiekį nėra būtina.