Nekaloringi, bet labai sotūs ir skanūs blynai. Išbandykite šį receptą!

2019-12-03 Autorius WorldRecipes.lt

Nekaloringi, bet labai sotūs ir skanūs blynai. Išbandykite šį receptą!
Blynai gali būti pačių įvairiausių rūšių! Jeigu Jums kiek pabodo įprasti blynai, rekomenduojame išbandyti šiek tiek kitokį receptą. Rezultatas būna nuostabus.

Ingredientai

    • miltų: 2 puodelių
    • šilto vandens: 1,5 puodelio
    • sausų mielių: 7 gramų
    • cukraus: 1 valgomojo šaukšto
    • druskos: 1 arbatinio šaukštelio
    • aliejaus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių mieles, cukrų bei druską užpilame šiltu vandeniu ir leidžiame mišiniui pastovėti maždaug 5 minutes.
  2. 2. Per tą laiką mišinio nemaišome. Išsijojame miltus.
  3. 3. Tuomet išmaišome gautą mišinį iki vientisos masės ir supilame į jį miltus.
  4. 4. Dar vieną kartą gerai išmaišome.
  5. 5. Tada dubenį uždengiame maistine plėvele ir maždaug pusvalandį laikome šiltoje vietoje.
  6. 6. Per tą laiką tešla turi pakilti maždaug du kartus.
  7. 7. Po to kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su nelipnia danga bei nedideliu kiekiu augalinio aliejaus.
  8. 8. Apkepame blynus iš abiejų pusių iki dailios rudos spalvos. Patiekiame su savo mėgstamais pagardais ir skanaujame!
  9. 9. Rekomendacija: Daugiau blynų receptų rasite: Blynai.
Veganiški amerikietiški blyneliai
(1)