Cukinijų blyneliai su morkomis

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Cukinijų blyneliai su morkomis
Daržovių mėgėjams tikrai labai patiks tokie vegetariški cukinijų blyneliai. Be to juos galite net patiekti kaip garnyrą prie antrojo patiekalo.

Paskutiniu metu labai pamėgau cukinijų blynelius ir neseniai publikavau keletą man labai patikusių variantų:
- Greitai pagaminami cukinijų blyneliai su parmezano sūriu
- Cukinijų ir grūdėtos varškės blyneliai kepti keptuvėje
- Cukinijų ir avinžirnių blyneliai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukinijos: 1 (350 gramų)
    • morkos: 1 (vid. dyžio)
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 3 valgomųjų šaukštų
    • švieži krapai: žiupsnelio (supjaustytų)
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje cukiniją sutarkuojame burokinės tarkos pagalba, užberiame truputį druskos, išmaišome bei paliekame pastovėti maždaug 30 minučių.
  2. 2. Tuomet gerai nuspaudžiame susidariusį skystį.
  3. Reklama
  4. 3. Po to dubenyje išplakame kiaušinį, sudedame cukinijas, burokine tarka sutarkuotą morką, suberiame miltus, krapus, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais bei gerai išmaišome.
  5. 4. Tada įkaitiname šiek tiek aliejaus keptuvėje.
  6. įkaitinamas aliejus keptuvėje
  7. 5. Kepame blynelius ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol mūsų kepami blyneliai gražiai apskrus. Skanaujame!
  8. vegetariški cukinijų blynai su morkomis
  9. 6. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Purūs blynai su bananais ir cinamonu
(2)
Labai skanūs cukinijų blyneliai su varške ir dzadzikiu pagal Beatą
(4)
Mini blynai pusryčiams
(10)