Mano šeima tikrai labai mėgsta blynus. Jei kiti save vadina bulviniai, mes galime save pavadinti blyniniais. O šiuos mėgiami, jie yra vadinami “Khichina” ir gali būti gaminami su įvairiais įdarais.
1. Pirmiausia įpilame sodą į kefyrą, sumaišome ir paliekame maždaug 5 minutes.
2. Į miltus įberiame druskos, tuomet įpilame kefyrą su soda ir minkome tešlą.
Reklama
3. Išminkytą tešlą padalinkite į 6 lygias dalis. Kiekvieną tešlos gabalėlį apvoliojame miltuose ir dedame į maišelį 10 minučių.
4. Įdarui sutarkuojame sūrį ant smulkios trintuvės, tuomet įtriname česnaką, sudedame smulkiai supjaustytus žalumynus ir gerai išmaišome.
5. Po to tešlą iškočiojame į apkritimą, kurio skersmuo 10 cm, formą, tuomet į vidurį įdėkite 2 šaukštus įdaro ir surenkame lyg maišą. Ir atsargiai iškočiojame 3-4 milimetrų storio.
6. Kepame sausoje keptuvėje po maždaug 3 minutes iš kiekvienos pusės.
7. Patiekiame ir skanaujame!
8. Rekomendacija: Daugiau blynų su sūrių receptų rasite: Blynai su sūriu.