1. Pirmiausia visus ingredientus, skirtus lietiniams blynams, sudėkite į gilų indą ir suplakite iki vientisos masės su elektriniu trintuvu (kuriuo malate sriubas).
2. Paliekame tešlą keletą minučių pastovėti.
3. Po to lietinius kepame mažesnėje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda (man gavosi 15 blynelių).
4. Įdaras: Nektarinus supjaustome skiltelėmis, sudedame į prikaistuvį, užberiame rudojo cukraus ir verdame ant mažos kaitros, kol ištirpsta cukrus ir skiltelės šiek tiek suminkštėja.
5. Torto surinkimas: Ant kiekvieno blyno dedame po kelias skilteles nektarinų, užpildami susidariusiu padažu. Skanaujame!
6. Patarimas: Nektarinų kiekį, jeigu norisi, galima padidinti, nes aš pati į tarpus sudėjau tik 3-4 skilteles.
7. Rekomendacija: Daugiau blynų tortų receptų rasite: Blynų tortai.
Ilona Pudreikyte
Labai skaniai pavyko, aciu uz pasidalinta recepta :)
Atsakyti
Ilona Pudreikyte
Atsakyti
Irena