Varškėčius galėčiau valgyti bene kiekvieną dieną, nesvarbu ar jie saldūs, ar ne - man labai skanūs visi varškėčių variantai.🙂 Vienas iš pačių geriausių dalykų apie varškėčius yra tas, kad jie labai greitai ir visai nesunkiai pagaminami. Kaip ir visiems blynams - reikia tik užsimaišyti tešlą, išsikepti ir voila - jau galima skanauti. Šį kartą pabandžiau į varškėčius įmaišyti špinatų. Rezultatas gavosi labai geras, varškėčiai ne tik tapo maistingesni, bet įgavo šiek tiek kitokio, vasariško skonio. Kiek miltų dėti į tešlą, priklauso nuo turimos varškės drėgnumo. Jeigu varškė labai drėgna, tada dėkite truputį daugiau, jei sausesnė - mažiau. Mano naudota varškė buvo ganėtinai sausa ir biri. Varškėčius su špinatais galite patiekti su grietine,
tadžiki padažu ar bet kokiu kitu mėgstamu padažu. Šie varškėčiai labai skanūs tiek karšti, tiek jau atvėsę.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 6 varškėčiai.