1. Iš pradžių į virtuvės kombaino indą sudedame visus ingredientus bei triname, kol masė patas vienalytė ir elastiška.
2. Idealiausia, prieš mėgaujantis šiuo gardumynu, jį palaikyti bent 2 valandas šaldytuve, tada masė truputį sutirštės, įgaus tikrojo skonio bei kvapo.
Reklama
3. Pastebėjimas: Toks bananinis sviestas mažiau kaloringas, bet tuo pačiu pakankamai saldus, kad nereikėtų dėti papildomai cukraus, o taip pat yra švelnios konsistencijos, tad itin lengvai tepamas bei gali būti panaudojamas daug kur - saldiems sumuštiniams, pagardams, ant ledų, su blyneliais arba tiesiog vieną kabinant šaukštu.
4. Pastebėjimas: Sviestą, kurio iškart nesunaudojote, kuo puikiausiai galite laikyti šaldytuve, uždarame indelyje.
5. Rekomendacija: Kitą kartą dar galite išmėginti naudoti iš vakaro užšaldytus bananus. Tuomet gausite gardžius bananinius-riešutinius ledus.