Bananų ir žemės riešutų sviesto tortukas (patiks net tiems, kurie nemėgsta riešutų sviesto)

2019-01-25 Autorius Erikos kulinarija - konditerija

Bananų ir žemės riešutų sviesto tortukas (patiks net tiems, kurie nemėgsta riešutų sviesto)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Pagrindui:
    • graikiniai riešutai: 100 gramų
    • anakardžiai: 100 gramų
    • datulės: 70 gramų
    • kokosų aliejus: 50 gramų
    • cinamonas: 0,5 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
    Įdarui:
    • prinokę bananai: 3 dideli (labiausiai tinka jau gerokai prinokę)
    • žemės riešutų sviestas: ~400-500 gramų
    • augalinis pienas: 6 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pagrindas: Viską sudedame į virtuvinį "kombainą", sublenderiuojame bei sukrečiame į tortinę. Suspaudžiame bei padarome pagrindą.
  2. 2. Įdaras: Visus įdarui skirtingus ingredientus sudedame į kombainą bei sutriname. Tada užpilame ant pagrindo - dedame į šaldytuvą arba į šaldiklį nakčiai arba bent jau 6 valandoms.
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Šis tortukas pats gardžiausias būna prastovėjęs parą laiko. Tuomet susimaišo visi skoniai bei būna sodresnis. Rekomenduoju išmėginti!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.

Asta

Ką tik pagaminau. Skonis labai geras. Esu panašu ragavusi žaliavalgių restorane . Neturėjau figų ,idėjau vytintų slyvų. Skonio nepamaiše. Ačiū už receptą!
Atsakyti

Laura

Labai skanu:)) dar geriau, kad be jokio pridėtinio cukraus. :))
Atsakyti
Bananų ir žemės riešutų sviesto tortukas (patiks net tiems, kurie nemėgsta riešutų sviesto)
Blynų tortas Petsonas
(2)
Šokoladinis Daim tortas
(2)
Gimtadienio tortas vyrui
(4)