Tobulo skonio ir fantastiškos tekstūros "Raudonojo velveto" arba kitaip "Raudonojo aksomo" tortas visada patinka net ir patiems išrankiausiems desertų mėgėjams. Šis red velvet tortas gaminamas tikrai visai nesudėtingai, tik užima truputį laiko, kol viską sumaišysite ir iškepsite.
Jeigu mėgstate tortus su daug kremo, tai padvigubiname kremo kiekį, bet man pačiai asmeniškai asmeniškai, mano aprašyto kremo kiekio visiškai užtenka. Beje, pagal šį receptą kuo idealiausiai galite iškepti keksiukus arba pyragą.
Mano naudojama stiklinė - 240 mililitrų. Mano turimi maistiniai dažai buvo itin skysti, dėl to pyliau 3,5 valgomojo šaukšto, jeigu jūsų maistiniai dažai tirštesni, naudojame pagal nurodytas instrukcijas ant pakuotės.
Lina
Atsakyti
Rasa Medvedeva
Atsakyti