citrinos arba apelsino žievelė: 1 valgomojo šaukšto
citrinos arba apelsinų sultys: 1 valgomojo šaukšto
miltai: 2 puodelių
kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
džiovintos spanguolės: 1 puodelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet išsukame minkštą sviestą su cukrumi iki purios, baltos masės. Įmušame kiaušinius, suberiame druską, supilame vanilės ekstraktą, apelsinų sultis bei žieveles, viską išmaišome.
Reklama
3. Tada sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išsukame mediniu šaukštu. Įmaišome džiovintas spanguoles.
4. Drėgnomis rankomis suformuojame du pailgus kepaliukus, dedame į kepimo skardą, ištiestą su kepimo popieriumi, ir pašauname į orkaitę.
5. Kepame maždaug 30-35 minutes. Išimame iš orkaitės bei atvėsiname 10-15 minučių.
6. Po to supjaustome riekelėmis, ir dar pakepiname orkaitėje maždaug 10 minučių. Skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau biscotti receptų rasite: Biscotti receptai.