Avižiniai sausainiai su spanguolėmis, razinomis ir migdolais

2020-06-12 Autorius WorldRecipes.lt

Avižiniai sausainiai su spanguolėmis, razinomis ir migdolais
Šiuos avižinius sausainius su spanguolėmis ir migdolais visai nesunku pagaminti, o skonis be galo superinis. :) 

Iš nurodyto ingredientų kiekio pavyksta iškepti dvi kepimo skardas sausainių.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • avižiniai dribsniai: 250 gramų
    • tirpintas sviestas: 100 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • cukrus: 0,5 stiklinės
    • miltai: 2 valgomųjų šaukštų
    • razinos: 1 didelės saujos
    • saulėgrąžos: 1 didelės saujos
    • džiovintos spanguolės: 1 saujelės
    • migdolų plokštelės: 1 saujelės
    • vanilinas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia avižinius dribsnius sumaišome su cukrumi, saulėgrąžomis, razinomis, migdolais ir spanguolėmis.
  2. 2. Tada įmušame kiaušinį, suberiame vaniliną ir viską gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet supilame lydytą, šiek tiek pravėsusį (kad nesutrauktų kiaušinio) sviestą.
  5. 4. Suberiame du šaukštus miltų, viską gerai išmaišome.
  6. 5. Formuojame sausainius.
  7. 6. Sausainius išdeliojame į kepimo skardą išklotą su kepimo popieriumi ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai paruduos (180 laipsnių temperatūroje maždaug 10-15 minučių). Lepinamės!
  8. iškepti avižiniai sausainiai
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau avižinių sausainių receptų rasite: Avižiniai sausainiai.
Keto migdoliniai sausainiai
(3)