1. Bulvių blyneliai: Bulves bei svogūną sutarkuojame per burokinę tarką, nusunkiame. Tada dedame druskos ir pipirų, truputį palaikyti bei dar kartą nusunkiame. Keptuvėje iškepame nedidelius blynelius. Atvėsiname.
2. Silkutė: Sumaišome visus marinatui skirtus ingredientus bei užpilame ant smulkintos silkės, palaikome mažiausiai kelias valandas, geriausiai parą laiko.
Reklama
3. Troškintos daržovės: Morkas sutarkuojame per burokinę tarką, svogūnus supjaustome kubeliais, pomidorą nulupame bei taip pat supjaustome kubeliais. Tuomet keptuvėje apkepiname svogūnus, po to morkas bei pomidorus, patroškiname. Dedame prieskonius. Atvėsiname.
4. Serviruojame: Dedame blynelį, ant jo uždedame troškintų daržovių, ant viršaus silkutę. Skanaujame!