Bulvių „lizdai“ su vištiena. Tokį skanumyną gaminsite kasdien

2019-08-14 Autorius WorldRecipes.lt

Bulvių „lizdai“ su vištiena. Tokį skanumyną gaminsite kasdien

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • bulvių: 400-450 gramų
    • vištienos faršo: 200-250 gramų
    • svogūnų: 1
    • česnako: 1 skiltelės
    • kiaušinių: 1
    • miltų: 2-3 valgomųjų šaukštų
    • kietojo sūrio: pagal skonį (sunaudojau ~50-70 gramų)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia bulves išverdame.
  2. 2. Padarome iš išvirtų bulvių košę.
  3. Reklama
  4. 3. Įdedame kiaušinį, druską bei miltus. Atvėsiname.
  5. 4. Svogūną supjaustome labai smulkiai, apkepame kol taps skaidrus, sudedame vištienos faršą bei česnaką (kepame tol, kol vištiena bus beveik iškepusi).
  6. 5. Kepimo skardą ištiesiame su kepimo popieriumi ir sutepame sviestu. Iš bulvių masės sufomuojame lizdus, konditeriniu maišeliu arba tiesiog šaukštu (kaip patogiau).
  7. 6. Tuomet į vidurį dedame vištienos įdarą. Viršų pabarstome tarkuotu sūriu.
  8. 7. Galiausiai kepame maždaug 25-30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  9. 8. Patiekiame ir mėgaujamės nuostabiu patiekalu! Jeigu norisi, šalia galima patiekti šviežių daržovių.
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Bulvių „lizdai“ su vištiena. Tokį skanumyną gaminsite kasdien

Onutė

Atrodo gražiai ir skaniai.🥙
Atsakyti

Virginija Linkevičiūtė

Būtinai darysiu
Atsakyti

Svetlana Pankova

Super.skaniai atrodo.
Atsakyti

Aldona

Pasigaminau ir labai patiko. Paprasta, bet tikrai skanu. Patinka tokie receptai, kai nėra jokių įmantrių ingredientų. :)
Atsakyti

Regina-Aldonai

Ar paukštiena turi būti virta.
Atsakyti

dove

aišku, kad žalia, nes rašo, kad kepame kol bus beveik iškepusi

Irina

Biški pokoregavau jusu patiekala, dar su farsu pakepiau raudonosios paprikos ir vietoj miltu dejau krakmolo, gavosi super skaniai.
Atsakyti

Agnė

Kaip gaunasi išiminėjant iš skardos, ar nepasikeičia lizdelio forma?
Atsakyti

Joana

O ne per ilgai kept rwikia , bulves isvirtos , farsas iskeptas ..beveik .. puse valandos tikrai daug
Atsakyti

Kaunietė

Iškepusią vištieną reikia dėti į lizdus ir pašauti į orkaitę. Atidžiau skaitykit.
Atsakyti

Aušra

Būtinai kepsiu... Faršo neturiu, tai darysiu su vištiena smulkiai supjausčiusi...Turėtu būt skanu. Kitą kartą su faršu darysiu....
Atsakyti
Vištiena su avokadu ir cukinija
(2)
Medaus ir sojos vištiena
(11)
Orkaitėje kepta vištiena su grybų padažu
(9)