kietojo sūrio: pagal skonį (sunaudojau ~50-70 gramų)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia bulves išverdame.
2. Padarome iš išvirtų bulvių košę.
Reklama
3. Įdedame kiaušinį, druską bei miltus. Atvėsiname.
4. Svogūną supjaustome labai smulkiai, apkepame kol taps skaidrus, sudedame vištienos faršą bei česnaką (kepame tol, kol vištiena bus beveik iškepusi).
5. Kepimo skardą ištiesiame su kepimo popieriumi ir sutepame sviestu. Iš bulvių masės sufomuojame lizdus, konditeriniu maišeliu arba tiesiog šaukštu (kaip patogiau).
6. Tuomet į vidurį dedame vištienos įdarą. Viršų pabarstome tarkuotu sūriu.
7. Galiausiai kepame maždaug 25-30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
8. Patiekiame ir mėgaujamės nuostabiu patiekalu! Jeigu norisi, šalia galima patiekti šviežių daržovių.
Onutė
Atsakyti
Danute Bartkuviene
Atsakyti
Virginija Linkevičiūtė
Atsakyti
Svetlana Pankova
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Regina-Aldonai
Atsakyti
dove
Laimutė
Atsakyti
Irina
Atsakyti
Agnė
Atsakyti
Joana
Atsakyti
Kaunietė
Atsakyti
Aušra
Atsakyti