Chašlama su kiauliena

2017-10-17 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Chašlama su kiauliena
Chašlama sriuba su kiauliena. Skanu ir lengva pasigaminti. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje mėsą pamarinuojame, kaip mėgstame (naudojau druską, pipirus bei karį).
  2. 2. Tuomet nuvalykite visas daržoves ir jas susmulkinkite. Į puodą pilkite aliejų, įkaitinkite, po to dėkite susmulkintą mėsą, vis maišykite, šalia berkite svogūnus.
  3. 3. Kepinkite, kol truputį apskrunda, po to suberkite likusias daržoves (išskyrus česnaką), prieskonius, pilkite vandens, kad viską apsemtų (ne daugiau), permaišykite, uždenkite dangčiu bei troškinkite maždaug 20 minučių. Dangčio neatidarinėkite.
  4. 4. Po 20 minučių sriubą pagardinkite keliais šaukštais pomidorų padažo, suberkite česnako skilteles, permaišykite bei dar uždengę troškinkite maždaug 20 minučių. Skanaukite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.
Kiauliena azijietiškai
(2)
Maltos kiaulienos iešmeliai su šonine
(8)
Kibinai su kiauliena
(100)