Cukinijų ir morkų mišrainė | Receptas

2017-10-17 Autorius Dalia's Home Foods

Cukinijų ir morkų mišrainė | Receptas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukinijos: 2 kilogramų
    • morkos: 700 gramų
    • svogūnai: 3 (dideli)
    • česnakai: 1 galvos
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska: 1,5 valgomojo šaukšto
    • aliejus: 200 mililitrų
    • actas: 100 mililitrų
    • norimi žalumynai
    • čili pipirai: pagal skonį
    • lauro lapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje supjaustykite cukinijas kubeliais, morkas sutarkuokite burokų tarka, susmulkinkite svogūnus bei česnaką.
  2. 2. Tuomet visus produktus išskyrus česnaką, žalumynus ir actą dėkite į puodą bei užvirkite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada puodui užvirus, virkite maždaug 30 minučių. Pabaigoje sudėkite žalumynus, česnaką ir actą.
  5. 4. Gautą mišrainę sudėkite į stiklainius. Užsukite, apverskite bei palikite 24 valandoms šiltai įvynioję į audeklą. Skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau morkų mišrainių receptų rasite: Morkų mišrainės.
Balta mišrainė rusiškai pagal Beatą
(2)