Cukinijų - pievagrybių blynai

Aš pati tokius blynus rekomenduočiau visiems, kas jau kiek atsibodo bulviniai blynai, miltiniai blynai ar lietiniai.

Aš pirmą kartą kepiau iš pusės normos, nes galvojau, kad dukra nevalgys, o vyro namie nebuvo, tai galvojau, kad bus per daug. Tačiau... aš labai suklydau, blynai buvo skanūs ir labai sotūs, o dukra suvalgė, juos beveik visus. :)

Ingredientai gana paprasti ir randami beveik pas kiekvieną namuose, taigi galite pasigaminti, kad ir šiandien. :) 

Labai skanu šiuos blynus patiekti su grietine arba natūraliu islandišku jogurtu. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia cukiniją nulupkite ir sutarkuokite su smulkesne tarka.
  2. 2. Jei yra skysčio, tuomet nusunkite.
  3. 3. Tada sutarkuokite pievagrybius.
  4. 4. Muškite kiaušinį, spauskite česnako, berkite prieskonius bei miltus.
  5. 5. Gerai išmaišykite ir dėkite šaukštu į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
  6. 6. Apkepkite iš abiejų pusių, kol pilnai iškeps.
  7. 7. Gana greita ir labai skanu, o svarbiausia... labai sotu. Skanaus!
  8. cukinijų ir pievagrybių blynai
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau blynų receptų rasite: Blynai.

Jolita

Labai skanūs blynai! Valgė ir vaikai.
Atsakyti
Vegetariniai žemaičių blynai su varške
(2)
Kopūstų blynai su manais
(2)
Blynai su šokoladiniu ir karameliniu sirupu
(1)