Cvetajevos obuolių pyragas

2020-04-15 Autorius WorldRecipes.lt

Cvetajevos obuolių pyragas
Kad ir kiek obuolių pyragų aš bandyčiau, man šis visada pats skaniausias. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 250 gramų
    • grietinė: 100 gramų
    • sviestas: 150 gramų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    Taip pat:
    • grietinė: 200 gramų
    • cukrus: 220 gramų
    • kiaušiniai: 1 (didelio)
    • miltai: 2 valgomųjų šaukštų
    • obuoliai: 6-8

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į persijotus miltus su kepimo milteliais sudėkite gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą.
  2. 2. Trinkite rankomis, kol gausite trupinius.
  3. Reklama
  4. 3. Tada įdėkite grietinę ir išminkykite tešlą.
  5. 4. Suvyniokite tešlos gabalą į maistinę plėvelę ir dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.
  6. 5. Kremui išsukite grietinę su cukrumi ir kiaušiniais, įmaišykite kelis šaukštus miltų.
  7. 6. Obuolius nulupkite ir išimkite sėklalizdžius, tada supjaustykite ganėtinai plonais griežinėliais.
  8. 7. Kepimas: Kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi, išimkite atšaldytą tešlą ir ją paskirstykite ant dugno.
  9. 8. Tuomet sudėkite obuolių griežinėlius ir viską užpilkite grietinės kremu.
  10. 9. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių, kol viršus gražiai apskrunda.
  11. iškeptas cvetajevos pyragas su obuoliais
  12. 10. Iškepusį pyragą visiškai atvėsinkite. Jeigu bandysite pjaustyti jį dar karštą, kremas gali pradėti tekėti. Pasilepinkite!
  13. 11. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.