Enčilada su malta mėsa

2020-12-04 Autorius Santa Maria

Enčilada su malta mėsa
Enčilada - užpildytame labai gardžiu mėsos faršu, pakeptu su salsa ir sūriu. Šitaip paruoštos enčilados bus ir minkštos, ir traškios. Tikrai rekomenduoju pasigaminti pietums arba vakarienei. Pažadu, kad patiks! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • Santa Maria tortilijos su kukurūzų miltais: 1 pakelio
    • Santa Maria Salsa padažas su daržovių gabaliukais: 1 indelio
    • Santa Maria Fajita prieskonių mišinys: 1 pakelio
    • malta jautiena: 400 gramų
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • tarkuotas sūris: 300 gramų
    • grietinė: 100 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Pakepiname jautienos faršą iki rudumo naudodami nedaug aliejaus. Įberiame prieskonių mišinio ir kepame maždaug 2-3 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Pridedame pusę salsos ir pusę tarkuoto sūrio kiekio. Sumaišome ir apkepame.
  5. 4. Ant kiekvienos tortilijos paskleidžiame 2–3 valgomuosius šaukštus įdaro. Susukame ir padedame ant riebalais padengto kepimo indo (perlenkimu žemyn).
  6. 5. Užpilame likusį padažą ant suktinukų ir apibarstome likusiu sūriu.
  7. 6. Kepame orkaitėje maždaug 10 minučių. Patiekiame su šaukšteliu šaltos grietinės. Skanaujame!
  8. 7. Patarimas: Jeigu liko nesuvalgytų tortilijų, pakuotę sandariai uždarome ir laikome šaldytuve - šitaip tortilijos išlieka šviežios dar kelias dienas. Galėsite bet kuriuo metu pasigaminti kesadilijų arba kitą mėgstamą patiekalą iš tortilijų.
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau receptų iš maltos mėsos rasite: Malta mėsa.
Tarybiniai čeburekai | Receptas
(15)
Takų skonio avokadai su malta mėsa
(1)
Maltos jautienos ir lęšių troškinys
(1)