1. Iš pradžių silkės filė supjaustome maždaug 5 centimetrų dydžio gabaliukais.
2. Tuomet svogūnus supjaustome pusžiedžiais, sudedame į keptuvę kartu su kitais ingredientais, įpilame vandenį.
Reklama
3. Užverdame ir šiek tiek paverdame, kad suminkštėtų svogūnai. Būtinai paragaujame ir, jeigu ko trūksta individualiam skoniui, pakoreguojame rūgštele arba cukrumi.
4. Atvėsiname iki šiek tiek šiltesnės nei kambario temperatūros.
5. Užpilame silkės gabaliukus bei paliekame marinuotis parai arba ilgiau. Skanaujame!
6. Pastebėjimas: Viskas priklausys nuo silkės dydžio, bet man įprastai brutto išeiga būna maždaug 2 litrai.
7. Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.
genute
kokia silke siulote cukriniu diabetu sergantiems
Atsakyti
genute
Atsakyti