Įdomiai skamba, sviestiniai sausainiai be pieno, tiesa?
Tiesiog vietoj tikro sviesto naudojau Ghee sviestą ir kokosų rafinuotą aliejų. Sausainiai gerokai viršijo mano lūkesčius. Pirmą kartą pabandžiau kepti tik iš ryžių miltų. Gavosi, bet sausainiai buvo gan sausi ir kietoki. Antrą kartą kepdama dėjau tapijokų miltų ir kokosų drožlių ir labiau patiko rezultatas. Sausainių kietumas priklauso nuo to kiek laiko kepami jie. Kuo labiau jų viršus parudavęs, tuo sausainiai bus kietesni. Tešlai naudojau baltus ryžių miltus, bet galima ir per pusę keisti su rudųjų ryžių miltais. Priedus taip pat naudokite pagal savo skonį. Vanilę, kokosų drožles, citrinos sultis, įvairius mėgstamus prieskonius. Vietoj beržų cukraus, galima dėti ir paprastą ar rudąjį cukrų, eritritolį, ar kitus saldiklius.
Matavimui naudojau 220 mililitrų puodelį.