Tai vos dviejų kąsnių, puikiai tinkantys prie arbatos puodelio sausainiai baltyminiu pagrindu. Jie tinka kaip užkandžiai arba pusryčiai. Apelsino žievelė labai gerai įsipaišo į sausainius, o jei turite juodojo šokolado gabaliukų - drąsiai įberkite jis juos tik pagardins.
Į sausainių sudėtį neįeina joks kiaušinis, tad pirminė tešla, nesuformuota į jokius sausainius ir nekepta, yra labai skanus padažas, lygsaldus humusas, galima jį valgyti tepant ant skrebučių, su trapučiais ar morkomis. Saldūs humusai ypač populiarūs užsienyje ir dažniausiai vadinami 'Cookie dough' hummus. Aš dažniausiai tiesiog kabinu šaukšteliais ir nereikia man jokių duoniukų... Apsivalgymas..
Na, o avinžirniai, kaip ir dauguma ankštinių, šiek tiek nedraugauja su pilvukais ir virškinimo sistemomis, bet man būtent avinžirniai kepiniuose nesukelia diskomforto. Taip pat kuo ilgiau mirkomi ankštiniai, tuo lengviau virkškinami jie tampa - mirkykit ankštinius per naktį ar ilgiau, bet ne per ilgai, nes sudigs... Išbandykite.