1. Iš pradžių pamerkiame graikiškus riešutus į šiltą vandenį. Tegul pamirksta, kol suruošime kitus ingredientus.
2. Tuomet vištienos krūtinėles supjaustome kepsneliais, pamušame mėsos mušikliu. Kad mėsytė neišsidraskytų, prieš mušdamos mėsą užklojame maistine plėvele bei per ją išmušame.
Reklama
3. Tada morką nuskutame, svogūną nulupame, nupilame vandenį nuo graikiškų riešutų. Šiuos tris produktus sudedame į maisto smulkintuvą bei sumalame iki tyrelės (aš pati maliau rankiniu maisto smulkintuvu blenderiu, viską tik prieš tai pasmulkinusi iki kubelių).
4. Po to vištos krūtinėlę paprieksoniuojame, dedame šaukšteliu įdaro, atsargiai užlankstome kraštelius, apsukame šoninės juostelėmis bei sutvirtiname viską dantų krapštukais.
5. Dedame vištos krūtinėlės volelius į kepimo indą bei kepame iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-30 minučių.
6. Jei pradės paviršius degti, pridengiame kepimo formą folijos lakštu.
7. Patiekiame iškarto su šviežiomis daržovėmis arba daržovių salotomis. Skanaujame!