Jautienos kukuliai sūrio padaže

2019-03-16 Autorius WorldRecipes.lt

Jautienos kukuliai sūrio padaže

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • malta jautiena: 500 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • svogūnų milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • pomidorų pasta: 0,75 stiklinės
    • Vorčesterio padažas: 1 šaukšto
    • šviežiai pjaustytos petražolės: 0,75 stiklinės
    • džiūvėsėliai: 1 stiklinės
    • druska
    • juodieji pipirai
    • miltai (apvoliojimui)
    • tagliatelle makaronai (plokštieji makaronai)
    Padažui:
    • sviestas: 60 gramų
    • grietinėlė: 300 mililitrų
    • tarkuotas Parmezano sūris: 1 stiklinės
    • tarkuotas Raclette sūris: 1 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išmaišome maltą jautieną, svogūnų miltelius, kiaušinį, pomidorų pastą, Vorčesterio padažą, petražoles ir džiūvesėlius. Tada pagardiname pagal skonį druska bei pipirais. Formuojame nedidelius kukulius, apvoliojame miltuose bei kepame gerai įkaitintame aliejuje arba orkaitėje, kol gražiai paruduos ir iškeps. Jeigu kepta aliejuje, nusausiname. Laikome šiltai.
  2. 2. Tuomet atskirame puode arba keptuvėje ištirpiname sviestą, įmaišome grietinėlę, suberiame sūrį (aš pati rinkausi sūrių mišinį, nes pasiskaičiau komentaruose, kad vien parmezano sūris padažą padaro "per sunkiu") bei maišome, kol sūris pradės lydytis, bet neleidžiame užvirti.
  3. Reklama
  4. 3. Padažą nukeliame nuo ugnies, įmaišome mėsos kukulius ir petražoles, kukulius kartu su padažu dedame ant išvirtų makaronų (išverdame taip kaip yra nurodyta ant makaronų pakuotės) bei patiekiame. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau jautienos kukulių receptų rasite: Jautienos kukuliai.
Receptas: Čili sriuba
(58)
Troškinta jaučio uodega orkaitėje
(2)
Maltos jautienos ir lęšių troškinys
(1)
Karštos jautienos salotos su feta sūriu
(1)