"Fajita" su jautiena ir raugintų agurkų padažu

2020-03-01 Autorius Samčio užrašai

"Fajita" su jautiena ir raugintų agurkų padažu
Šios netikros "Fajitos" yra pagaminamos ganėtinai greitai ir idealiai tinka pasiimti su savimi savimi į kelionę, darbą ar parką.

Ne kartą esu sakiusi ir dar kartą pasakysiu, kad kokybiška jautiena ir rauginti agurkai, man yra super duetas, kuris vienas kitą labai papildo.

Šį kartą gaminau raugintų agurkų padažą (kitą kartą dar jį skiesčiau raugintų agurkų skysčiu) ir jis čia taip nuostabiai tiko, kad buvo suvalgyti suktinukai iki paskutinio kąsnio.

Ingredientai

    • tortilijos: 4 lakštų
    • prieskoniai skirti fajitai: 1 šaukštelio
    • spalvotosios paprikos: 2
    • marinuoti jelapeno pipirai: pagal skonį
    • aliejus: 1 šaukšto
    • "Black Angus" steikas: 220 gramų (naudoju "Kitchen me" produkciją)
    • rukola: 2 saujų
    Padažui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia padažui raugintus agurkėlius sutarkuokite, sudėkite majonezą (arba natūralų jogurtą) ir susmulkintus krapus. Išmaišykite.
  2. 2. Tuomet jautieną ir paprikas supjaustome juostelėmis.
  3. Reklama
  4. 3. Keptuvėje įkaitiname aliejų.
  5. aliejus įkaitintas keptuvėje
  6. 4. Tada pakepiname jautienos juostelės, kol jos gražiai apskrunda. Sudedame smulkintas paprikas ir pakepiname dar kelias minutes. Berkite prieskonius fajitai ir sumažinus kepimo temperatūrą kepinkite dar maždaug 2 minutes.
  7. 5. Po to tortilijos lakštus pašildykite, dėkite rukolos lapelius, kepintą jautieną ir paprikas, susmulkintus jelapeno pipirus.
  8. 6. Ant viršaus uždėkite agurkų padažo ir susukite suktinukus. Patiekite ir skanaukite!
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau jautienos receptų rasite: Jautienos receptai.
Šiupininė sriuba su perlinėmis kruopomis ir jautiena
(2)
Receptas: Čili sriuba
(58)
Jautienos mėsainis su paprikų padažu
(1)
Kepti jautienos kaulų čiulpai
(7)
Mėsos pyragas KROKODILAS
(11)