Jautienos antrekotas keptuvėje…Tobulas

2020-04-09 Autorius WorldRecipes.lt

Jautienos antrekotas keptuvėje…Tobulas
Jautienos antrekotas keptuvėje... Tobulas! Kodėl? Dėl paprasčiausio ir greičiausio jautienos paruošimo, jo riebaliukų ir raumenukų pasiskirstymo porcijoje bei minkštumo. Tikrai tikrai, kam pirkti brangiausią išpjovą, tai aš mieliau renkuosi šią jautienos dalį. Man patinka, kad mėsa turi šiek tiek riebumo, kas suteikia jai sultingumo bei sodrumo. Tai kur kas lengviau pagaminamas kepsnys, nes riebalai neleidžia jautienai greitai išdžiūti ir perkepti.

Tikrai jautienos antrekotas keptuvėje - tobulas! Svarbiausia - greitai paruošiamas. Išbandykite būtinai!

Ingredientai

    • jautienos antrekoto gabalų: 3 vienetų
    • druskos
    • pipirų
    • aliejaus: 1 valgomojo šaukšto
    Garnyrui:
    • svogūno: 1 didelio
    • pankolio: 0,5 vieneto
    • paprikos: 1
    • česnako: 3 skiltelių
    • pomidoriukų: 9
    • balzamiko
    • cukraus: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druskos
    • aliejaus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną, pankolį supjaustome stambiai gabalais.
  2. 2. Apkepame keptuvėje kartu su patraiškytu, bet neluptu česnaku ir atidedame į lėkštę. Česnaką paliekame keptuvėje.
  3. Reklama
  4. 3. Papriką supjaustome riekelėmis, apkepame toje pačioje keptuvėje, kur kepė svogūnai su pankoliais ir česnaku.
  5. 4. Palaistome balzamiko padažu. Apkepame, kol šiek tiek suminkštės, bet bus ne per minkšta.
  6. 5. Išimame papriką, bet česnaką paliekame toliau kepti kartu su pomidoriukais, kuriuos, tiesiog suberiame ir pabarstome 0,5 arbatinio šaukštelio cukraus.
  7. 6. Pomidoriukus apkepame iki 2 minučių. Išjungiame ugnį, sugrąžiname atgal į keptuvę jau apkeptas daržoves, išmaišome.
  8. 7. Jautienos antrekotą dedame kepti į įkaitintą keptuvę su mažu šlakeliu aliejaus, pabarstome druska, pipirais.
  9. 8. Kepame 5 minutes ir dar šiek tiek, nes po 5 minučių norėsis versti, paspaudžiame ir dar pakepame 2 minutes.
  10. 9. Apverčiam ant kitos pusės, pabarstome druska, pipirais, kepame 5 minutes. Išjungiame ugnį ir paliekame 2 minutėms
  11. 10. Išdėliojame į lėkštes porcijomis su daržovėmis. Pateikiame po 5 minučių ragavimui.
  12. 11. Pastaba. Stebėkite storį, kai matysite per vidurį ploną juostelę lyg ir neiškepusią, reiškia reikia imti iš keptuvės. Gausite vidutiniškai keptą jautienos antrekoto kepsnį.
  13. 12. Rekomendacija: Daugiau jautienos receptų rasite: Jautienos receptai.

ben

12 minuciu my ass. guminis. sugadinau kepsni per sita durna recepta.
Atsakyti
Receptas: Čili sriuba
(58)
Jautiena kinietiškai: Jautienos ir daržovių "stir-fry" ir teriyaki (terijaki) padažas | Receptas
(9)
Šiupininė sriuba su perlinėmis kruopomis ir jautiena
(2)
Salotos su jautiena, skrudintomis bulvėmis ir vyšniniais pomidorais
(2)