Aštri jautienos faršo sriuba su pomidorais ir raudonosiomis pupelėmis

2021-12-04 Autorius Kviečiu į virtuvę

Aštri jautienos faršo sriuba su pomidorais ir raudonosiomis pupelėmis
Dar kartais man tokią aštrią jautienos faršo sriubą norisi pavadinti lazanijos sriuba. Net makaronus gamindama aš naudoju tuos, su kuriais įprastai yra gaminama lazanija.

O ši sriuba gaunasi tikrai skani, soti ir galiu teigti, kad sušildanti. O skanių sriubų receptų tikrai niekada nebus per daug.

Ingredientai

    • malta jautiena: 500 gramų
    • paprikos: 1
    • svogūnai: 1
    • morkos: 2
    • česnakas: 2 skiltelių
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • čili: 1 (arba pagal norimą aštrumą)
    • konservuoti pomidorai: 1 skardinės
    • konservuotos raudonosios pupelės: 1 skardinės
    • lazanijos lakštai: 3
    • vanduo: 1,5 litro
    • kietasis sūris: 50 gramų
    • druska: pagal skonį
    • pipirai: žiupsnio
    • lauro lapai: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia daržoves nulupkite ir nuplaukite.
  2. 2. Morkas supjaustykite griežinėliais, svogūną ir česnaką smulkiais kubeliais, papriką tiesiog juostelėmis, o čili griežinėliais.
  3. 3. Tada puode įkaitinkite aliejų.
  4. 4. Sudėkite morkas, svogūną ir česnaką. Pakaitinkite, kol pasklinda aromatas.
  5. 5. Sudėkite čili ir papriką, dar pakaitinkite kelias minutes.
  6. 6. Tuomet sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite kelias minutes, kol mėsa pakeičia spalvą ir šiek tiek apkepa.
  7. 7. Supilkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
  8. 8. Sulaužykite makaronus norimais gabaliukais ir sudėkite į sriubą. Pagardinkite druska, pipirais, lauro lapais ir supilkite vandenį. Virkite sriubą maždaug 20 minučių.
  9. 9. Po to suberkite pupeles, įtarkuojame sūrį. Užvirkite dar kartą. Ir mėgaukitės nuostabia, aromatinga sriuba. Skanaus!
  10. aštri sriuba su jautiena, pupelėmis ir sūriu
Daržovių sriuba su grybais
(3)
Kopūstų sriuba (kopūstienė)
(16)
Vištienos ir RAMEN makaronų sriuba
(2)
Gumbo - tiršta šamo sriuba
(1)