vorčesterio padažas: 2 arbatinių šaukštelių (arba HP padažas)
čili milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
virtos juodos pupelės: 2 puodelių
druska
pipirai
grietinė
citrinos sultys
sviestas
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių supjaustykite šoninę bei apkepkite puode su šiek tiek sviesto, kol šoninė pradės leisti riebalus. Tada sudėkite susmulkintą svogūną bei kepkite maždaug 5 minutes. Smulkiai sukapokite česnaką bei dėkite i puodą. Pakepkite dar apie 5 minutes bei pilkite sultinį, pomidorų pastą, sukapotus pomidorus, padažą ir čili miltelius. Sudėkite pupeles, viską užvirkite, sumažinkite kaitrą bei virkite atidarytame puode maždaug 15 minučių.
2. Prieš patiekdamos paskaninkite šaukšteliu grietinės bei šlakeliu citrinų sulčių. Galite, jei norisi, įtarkuoti kietojo sūrio (parmezano ar džiugo). Skanaukite!
3. Pastebėjimas: Galite patiekti tiek kaip garnyrą, tiek valgyti kaip pagrindinį patiekalą su traškia duonele.