Kalakutienos keksiukai - purūs, sultingi, minkšti ir nepaprastai skanūs

2019-02-01 Autorius WorldRecipes.lt

Kalakutienos keksiukai - purūs, sultingi, minkšti ir nepaprastai skanūs
Iš nurodyto ingredientų kiekio man gavosi 8 keksiukai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • malta kalakutiena: 500 gramų
    • obuoliai: 1 nedidelio (pjaustyto smulkiais kubeliais)
    • svogūnai: 0,5 nedidelio (labai smulkiai supjaustyto)
    • avižiniai dribsniai: 0,5 puodelio
    • garstyčios: 2 valgomųjų šaukštų
    • džiovintas rozmarinas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • paukštienos prieskoniai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    Patiekimui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Sumaišome kalakutieną, obuolį, svogūnus, avižas, garstyčias, rozmariną ir paukštienos prieskonius bei druską.
  2. 2. Tuomet suedame masę į keksiukų formeles (paspausdamos) bei kepame maždaug 20 minučių arba kol gražiai apkeps ir nebebus rausvi.
  3. Reklama
  4. 3. Tada patiekiame su bruknėmis. Mes šį kartą pasirinkome valgyti su spanguoliu padažu paukštienai - buvo nerealiai skanu!
Keptuvėje troškinti kalakutienos kukuliai baltame grietinės padaže
(3)
Kalakutienos troškinys su bulvėmis orkaitėje
(1)
Cezario salotos su kalakutiena ir parmezano sūriu
(4)