Kalakuto krūtinėlės kepsnys

2018-08-28 Autorius Andželikos virtuvėlė

Kalakuto krūtinėlės kepsnys

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių visus marinavimui nurodytus ingredientus sumaišome (česnaką susmulkiname), sudedame kepsnius bei paliekame marinuotis kokias 3-4 valandas. Paskui juos išimame bei su popierine servetėle lengvai nusausiname.
  2. 2. Tuomet kiaušinius išplakame, įmaišome smulkia tarka sutarkuotą sūrį. Į kitas dvi lėkštes įberiame miltus.
  3. 3. O dabar laikas kepti kepsnius. Pirmiausia juos apvoliojame miltuose, po to sūrio ir kiaušinių plakinyje, tuomet vėl miltuose. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant vidutinio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių.
  4. 4. Patiekiame su mėgiamu garnyru arba salotomis. Aš pati šį kartą išviriau bulvių ir morkų košę su krapais ir pagaminau salotas (kopūstas, paprika, kukurūzai, agurkas, pomidoras, krapai, petražolės, citrinos sultys, aliejus, druska ir pipirai). Mėgaujamės!
Šaltiena su kalakutiena
(4)
Cezario salotos su kalakutiena ir parmezano sūriu
(4)
Skaniausias birus plovas su kalakutiena orkaitėje
(4)