1. Pirmiausia mėsą nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, supjaustome pailgais maždaug 10 centimetrų ilgio bei 4–5 centimetrų pločio gabalais.
2. Tuomet į prikaistuvį supilame sultinį, sojų padažą, suberiame rudąjį cukrų bei kaitiname ant vidutinio stiprumo ugnies, kol cukrus ištirps. Kiek pravėsusiu mišiniu apliejame visus vištos gabalėlius bei paliekame bent valandai.
Reklama
3. Tada išgriebusi iš marinato, į kiekvieną paukščio gabalėlį išilgai įsmeigiame po ilgą šaltame vandenyje išmirkytą konditerinį iešmelį. Išdėliojame kepimo skardoje, apšlakstome šviežių apelsinų sultimis bei šaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepame maždaug 30 minučių.
4. Galiausiai tiekiame su biriais virtais ryžiais bei apibarstome smulkintais svogūnų laiškais. Tikras skanumėlis vištienos mėgėjams!