Negaliu patikėti, kaip greitai ir vos iš kelių ingredientų galima paruošti ir iškepti itin skanią ir sultingą vištienos krūtinėlę. Darbo tikrai visai nedaug, o skonis puikus. Didžiausias šio patiekalo minusas, kad reikia bent pusvalandį vištieną palikti pasimarinuoti, kad skoniai į ją "įsigertų". Visas kitas darbas vyksta greitai ir labai lengvai. :)
1. Pradžioje dubenyje sumaišome Dižono garstyčias, medų, alyvuogių aliejų, raudonėlius, bazilikus, druską bei maltus juoduosius pipirus.
2. Tuomet vištienos krūtinėles perpjauname išilgai, taip gausime 4 kepsnelius. Sudedame į paruoštą marinatą bei paliekame pastovėti maždaug 30 minučių.
3. Tada keptuvėje įkaitiname truputį aliejaus.
4. Iš abiejų pusių apskrudiname kepsnelius. Patiekiame su mėgiamu garnyru. Skanaujame!