Keksiukai su šokoladiniu tepamu varškės sūriu

2019-03-29 Autorius Baltoje lėkštėje

Keksiukai su šokoladiniu tepamu varškės sūriu
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 12 keksiukų.

Ingredientai

    • sviestas: 70 gramų
    • miltai: 100 gramų
    • kiaušiniai: 3
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio
    • cukrus: 100 gramų
    • vanilinis aromatas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • šokoladinis tepamas varškės sūris: 120 gramų (naudoju "Philadelphia")

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių minkštą sviestą išsukite iki baltumo, įdėkite cukraus bei vanilinio aromato ir dar kartą išsukite.
  2. 2. Tada įdėkite kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakite. Miltus persijokite su kepimo milteliais bei druska, palaipsniui įdėkite į sviesto masę. Maišykite tol, kol tešla taps vienalytė.
  3. 3. Tuomet kepimo formą išklokite su keksiukų popierinėmis formelėmis. Į kiekvieną dėkite po šaukštą tešlos, paskui po šaukštelį varškės sūrio, tada po pusę šaukšto tešlos ir ant viršaus po pusę šaukštelio varškės sūrio.
  4. 4. Galiausiai kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Lepinkitės!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.
Keksiukai su šokoladiniu tepamu varškės sūriu
Keksiukai su šokoladiniu tepamu varškės sūriu
Sluoksniuotos tešlos keksiukai su vištiena
(5)
Keksiukai su riešutų sviestu
(3)
"Velniški" espreso martini keksiukai
(3)