Yra sakoma, kad pats geriausias desertas - šokoladas. O pats geriausias šokoladas - mėsa. Tokia yra mano prisiekusios mėsos mėgėjos filosofija. Ją supras tik tokie pat prisiekę mėsos mėgėjai kaip aš, kuriems reikia mėsos, o desertų kartais gali ir visai nebūti. 🙂
Orkaitėje keptą kiaulienos nugarinę be kaulo labai mėgstu valgyti jau atvėsusią ir vieną. Aišku, kol ji dar karšta, šalia idealiai tinka toje pačioje orkaitėje iškeptos bulvės ir kitos daržovės arba
šviežių daržovių salotos. Žinoma, galite rinktis ir savo pamėgtą
garnyrą. Atvėsusi gardu su kokiomis nors salotomis arba dedant ant juodos duonos. Bet man skaniausia tiesiog viena. Tarsi koks desertas. Pamėginkite ir Jūs!🙂