1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
2. Vištienos kumpelius įtriname prieskoniais, petražolių bei imbiero mišiniu.
Reklama
3. Paprikas ir svogūnus supjaustome stambiai.
4. Ten pat sudedame supjaustytą ananasą ir sugrūstas pankolių sėklas. Įvarviname 3 šlakus alyvuogių aliejaus, apibarstome druska bei pipirais ir gerai išmaišome.
5. Ant viršaus uždedame vištienos kumpelius, aptepame šiek tiek aliejumi.
6. Kepame maždaug 90 minučių arba kol vištiena bus iškepusi ir mėsa kris nuo kaulo.
7. Iškeptą vištieną išdedame į lėkšte su šiek tiek daržovių.
8. Likusias daržoves ir sunką perdedame į virtuvinį kombainą, įberiame cukrų ir įpilame balzamo acto, pasūdome ir suplakame į padažą. Jeigu reikia atskiedžiame, įpilame vandens.
9. Patiekiame ir skanaujame!
10. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.