Šios grikių salotos su tunu ir feta puikiai derina sveikus ingredientus bei intensyvius skonius. Išvirę grikiai pakepinami, kad išryškėtų riešutinis skonis, ir papildomi maistingaisiais komponentais – saulėje džiovintais pomidorais, kaparėliais, ir tunu. Fetos sūris suteikia kreminės tekstūros ir švelnaus sūrumo, o ghee sviestas – sodraus skonio. Patiekalą galima dar labiau pagardinti šviežiais laiškiniais česnakais, kurie suteiks gaivumo.
Šios salotos puikiai tinka tiek kaip pagrindinis patiekalas, tiek kaip garnyras prie įvairių valgių.
Redaktorės Vaidos komentaras - puiki idėja, kai norisi skaniai ir sočiai, bet tuo pačiu ir greitai. Lengvai pritaikomas patiekalas visiems skoniams. Aš labai mėgstu įmaišyti konservuotų
avinžirnių ar kukurūzų, pjaustytų vyšninių pomidorų ir įberti šiek tiek smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.