Kepti padron pipirai arba pimientos de padrón

2023-09-17 Autorius WorldRecipes.lt

Kepti padron pipirai arba pimientos de padrón
Tai tikrai fantastiško skonio užkandis prie vyno... Net nesu tikrai ar pas mus būna pirkti šių gėrybių. Mes praėjusį savaitgalį su vyru buvome Madride, prisiragavome ten ir dar parsivežėme kelias pakuotes užkandžiui prieš vakarienę. Jei pamatysite kur pirkti Lietuvoje, būtinai griebkite, nes nėra čia net ką gaminti, o skonis fantastiškas. Žinoma, jei rasite kur jų gauti, tai komentaruose būtinai pasidalinkite informacija, kad ir kiti žinotų! ;)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • padron pipirai
    • česnakas: kelių skiltelių (nėra būtina)
    • alyvuogių aliejus
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Šiuos nuostabius mažus pipiriukus dėkite į keptuvėje su įkaitintu aliejumi ir apkepinkite (galite įdėti sutraiškyto česnako, bet tai nėra privaloma).
  2. 2. Tuomet apibarstykite druska.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekite ir skanaukite!

Gražina

Žinau, auginu, valgau. Sėklu šį pavasarį jau buvo Žalioje stotelėje. Paraudę jau būna aštresnio skonio.
Atsakyti

Viktorija

Pipiriukų yra pirkti didžiosiose rimi parduotuvėse
Atsakyti
Rūkytos sviestžuvės ir baklažanų užkandėlė - 11 balų iš 10!
(1)