Tokios orkaitėje keptos dešrelės su daržovėmis priklauso ne tik "vieno puodo" (šiuo atveju skardos), bet ir "tinginio virtuvėje" kategorijai. Viską pavyks suruošti per maždaug 15 minučių, o vakarienei paruošite pagrindinį patiekalą su
garnyru ir nuostabiu padažu bei minimaliu kiekiu betvarkės virtuvėje. Geriausia naujiena dar yra ta, kad greitai ir lengvai paruošiamos dešrelės su daržovėmis yra dar ir tas patiekalas, kuris nuostabiai tinka šventiniam stalui bei įtinka visiems. Patogiausia ir efektingiausia jį patiekti skardoje, tada kiekvienas atsipjaus ir įsidės tiek, kiek nori bei pasipildys savo lėkštę, kada nori, o pasipildys garantuotai. :)
Papildomi priedai čia visiškai nėra būtini, bet
rauginti kopūstai ar paprasčiausios žalios salotos idealiai derės kartu.
Kelios pastabos prieš pradedant ruošti:
1. Sultinį geriau renkamės jautienos, dėl sodresnio skonio ir intensyvesnės spalvos, bet vištienos tinka kuo puikiausiai;
2. Padažo tirštumas gali priklausyti nuo įvairiausių faktorių (dešrelių sultingumo, orkaitės kaitros ir panašių), tad, jei per tirštas - praskiedžiame verdančiu vandeniu, jei per skystas - išėmę dešreles su daržovėmis kelioms minutėms paliekame orkaitėje, kad sutirštėtų.