Keptuvėje kepti vegetariški kuskuso kepsneliai - blyneliai

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Keptuvėje kepti vegetariški kuskuso kepsneliai - blyneliai
Labai norėjosi pasigaminti kažką skanaus be mėsos, bet tuo pačiu, kad gaminant ilgai neužtruktų. Namuose turėjau kuskuso ir pagaminau tokius kepsnelius-blynelius, kuriuos labai skanu valgyti ir vienus. Bet jeigu norisi, juos galite patiekti ir kaip užkandį arba kaip garnyrą prie kitų patiekalų.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kuskusas: 200 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • šviežias bazilikas
    • druska
    • juodieji pipirai
    • alyvuogių aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje kuskusą užpilame karštu vandeniu, kad apsemtų, ir paliekame, kol išbrinks.
  2. 2. Tada į kruopas supilame išplaktus kiaušinius, sudedame supjaustytus bazilikus, pagardiname su druska, juodaisiais pipirais bei gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet kepsnelius kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaujame!
  5. kepti vegetariški kuskuso kepsneliai - blyneliai
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Kukurūzų ir brokolinių kopūstų kepsneliai
(3)
Peperonata - keptos paprikos su česnakais
(1)
Marokietiškas kuskusas su daržovėmis
(4)
Karamelizuoti Briuselio kopūstai
(2)
Kalafiorų košė
(2)