Kiaulienos kepsnys su svogūnais

2018-02-26 Autorius Šeimos virtuvė

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaulienos filė: 100 gramų
    • svogūnai: 1 (nedidelio)
    • majonezas: 2 arbatinių šaukštelių
    • fermentinis sūris: 50 gramų
    • druska
    • pipirai
    • aliejus (skardos patepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių mėsą išmušame, pabarstome druska, pipirais bei dedame į aliejumi išteptą skardą.
  2. 2. Tuomet ant mėsos užtepame majonezą, paskui dedame plonai supjaustytus svogūno žiedus bei užbarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu.
  3. Reklama
  4. 3. Po to kepame orkaitėje įkaitintoje iki 180-200 laipsnių temperatūros maždaug 45 minutes (jei svogūnus pakepiname iš anksto, tada kepimo laiką sumažiname per pusę). Skanaujame su virtomis bulvėmis ir mėgiamomis daržovėmis.

Monika

Labai patinka gaminti maistą
Atsakyti
Tomahaukas - keptas Tomahawk kepsnys su kastiniu, bulvytėmis, pievagrybiais ir svogūnų žiedais
(2)
Kiaulienos kepsnys apvyniotas šonine
(10)