Norite sužinoti, kaip paruošti veršienos kepsnelius orkaitėje? Šį kartą parodysiu Jums itin paprastą jų paruošimo būdą, kuris tikrai patinka mūsų šeimai. Norėčiau, kad mano virtuvėje šios mėsos būtų daug dažniau, nes ji labai skani. :)
Ingredientai
veršiena: 4 gabaliukų
mėgstami prieskoniai (naudoju maltų pipirų mišinį ir maltą muskatą)
druska: pagal skonį
citrinos: 1
aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia veršieną įtriname prieskoniais ir pamarinuojame maždaug 60 minučių.
2. Po to veršienos gabaliukus sudedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos, ant viršaus sudedame citrinos griežinėlius.
3. Uždengiame folija ir kepame maždaug pusvalandį orkaitėje.
4. Paskui foliją nuimame ir dar pakepame maždaug 10 minučių.
5. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau kepsnelių receptų rasite: Kepsneliai.