Veršienos kepsniai su citrininiu kaparėlių padažu

2023-09-20 Autorius WorldRecipes.lt

Veršienos kepsniai su citrininiu kaparėlių padažu
Turėjau veršienos kepsnelių ir galvojau ką čia skanaus iš jų pagaminus vakarienei. Bet tuo pačiu jau nenorėjau eiti į parduotuvę, tad ėmiausi eksperimento pagaminti kokį skanų padažą prie jų, kad vakarienė nenuviltų. Šiek tiek į pagalbą pasitelkiau Google ir paieškojau koks padažas pavyktų ir citrinos ir kaparėlių. Ir pagaminau. Galiu pasakyti, kad gavosi fantastiškai nuostabus patiekalas. Vyras sakė, kad šitaip galėtų vakarieniauti kad ir kiekvieną dieną, nes buvo beprotiškai skanu. Išmėginkite ir Jūs. Esu tikra, kad nenusivilsite šiuo patiekalu. :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • veršienos kepsnelių: 4
    • kaparėlių: 2 valgomųjų šaukštų
    • citrinų: 1
    • sviesto: 40 gramų
    • petražolių: kuokštelio
    • druskos
    • baltųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia veršienos kepsnelius lengvai pamuškite ir įtrinkite druska bei pipirais.
  2. 2. Tada citriną gerai nuplaukite, skustuku nutarkuokite žievelę ir ją užpilkite verdančiu vandeniu.
  3. Reklama
  4. 3. Keptuvėje įkaitinkite sviestą.
  5. 4. Apkepkite mėsą po maždaug 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
  6. 5. Suberkite kaparėlius ir citrinos žieveles, permaišykite.
  7. 6. Užbarstykite kapotomis žolelėmis ir iškart patiekite. Skanaukite!
Velingtono kepsnys
(3)
Makaronų apkepas su mėsa ir paprika
(2)
Tomahaukas - keptas Tomahawk kepsnys su kastiniu, bulvytėmis, pievagrybiais ir svogūnų žiedais
(2)
Mėsos vyniotinis su daržovių ir sūrio įdaru
(1)
Kepta kiaulienos šoninė rankovėje
(1)