Kreminis krapų padažas prie mėsos arba lašišos

2022-07-07 Autorius WorldRecipes.lt

Kreminis krapų padažas prie mėsos arba lašišos
Toks kreminis krapų padažas yra ypatingas tuo, kad idealiai dera tiek prie karštų (mums labiausiai patiko prie mėsos iš lašišos), tiek prie šaltų patiekalų arba net pamėgtų užkandžių. O puikiausia dalis yra ta, kad tikrai neužtruksite daug laiko ir neprireiks jokių virtuvės gudrybių, tad paruošti sugebės net ir virtuvės naujokas. Daugiau nieko nebelaukiam, skaitom receptą ir imamės gamybos. Esu tikra, kad labai džiaugsitės rezultatu! 

Ingredientai

    • majonezas: 120 gramų
    • svogūnai: 0,5 nedidelio (arba 1 šalotinio svogūno)
    • krapai: pundelio (~20 gramų)
    • kietasis sūris: 30 gramų (smulkiai tarkuotas)
    • jalapelnai: 1 (naudoju šviežią, bet puikiai tinka ir konservuotas; galima visai nedėti)
    • česnakas: 2 skiltelių (arba pagal skonį)
    • obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio
    • citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į elektrinio trintuvo indą dedame majonezą, jalapeną (prieš tai išimame sėklas), česnako skilteles, svogūną, pilame actą, citrinų sultis ir sutriname iki vientisos masės.
  2. 2. Tada į indą su paruošta mase beriame smulkiai sutarkuotą kietąjį sūrį, dedame krapus, beriame druską ir dar kartą sutriname iki vientisos masės.
  3. 3. Patiekiame ir skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau krapų padažų receptų rasite: Krapų padažai.

Asta

Prie lašišos tinka tiesiog tobulai. Ačiū už receptą!
Atsakyti
Kreminis krapų padažas prie mėsos arba lašišos
Padažas Uncle Ben's lietuviškai
(32)
Karamelizuotų svogūnų padažas
(2)