Aš pati visados nusipjaustau nuo mėsos ir po to užsišaldau. Kai jau susidaro ~1,5 kilogramo odos, iš jų pagaminu šį tobulą vyniotinį su vištiena. Tikrai pamėginkite, Jums tai patiks. :)
1. Pirmiausia į verdantį vandenį suberiame druską ir lauro lapelius.
2. Tada sudedame lauro lapelius ir kiaulių odas, verdame maždaug 45 minutes.
Reklama
3. Po to sudedame vištienos ketvirčius ir verdame dar maždaug pusvalandį.
4. Paskui viską išimame iš sultinio ir supjaustome juostelėmis.
5. Gerai išmaišome, o tuomet dedame į maistinį maišelį, standžiai susukame ir paliekame šaldytuve per visą naktį (galite ir paslėgti, kad gautųsi tvirtesnis). Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau vyniotinių receptų rasite: Vyniotiniai.