1. Iš pradžių kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė taps šviesi bei padidės. Plakdamos plona srovele supilkite aliejų, suplakite iki vientisos masės.
2. Dalimis suberkite persijotus miltus bei kepimo miltelius, gerai išmaišykite.
Reklama
3. Gautą masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 35 minutes. Iškeptą biskvitą atvėsinkite bei supjaustykite į tris dalis.
4. Ruoškite kremą: Išpakite grietinėlę bei pastatykite į šaldytuvą. Kondensuotą pieną išplakite su sviestu iki purumo. Tuomet supilkite kokosų drožles, permaišykite bei kremą padėkite į šaldytuvą. Kai abu kremai atvės, juos išimkite bei sumaišykite į bendrą masę.
5. Po to torto perliejimui vandenyje ištirpinkite cukrų, įspauskite vienos citrinos sulčių. Į tortinę dėkite biskvitą, jį perliekite paruoštu tirpalu, užtepkite maždaug trečdalį kremo. Paskui dėkite kitą biskvitą, jį sulaistykite, tepkite kremą bei taip iki viršaus. Kažkiek kremo pasilikite torto šonų aptepimui.
6. Suteptą tortą dėkite bent kelioms valandoms į šaldytuvą.
7. Vėliau išimkite iš tortinės, aptepkite torto šonus kremu bei dekoruokite kokoso drožlėmis ir Raffaello saldainiais arba pagal savo fantaziją.
8. Tiekite bei skanaukite!
Agne
O jei pamiršau sulaistyti biskvitus🤦♀️ nebus gal labai sausas :(
Atsakyti
Agne
Atsakyti