Greičiausias ir skaniausias tortas, kurį močiutė kepa jau 20 metų!

2019-09-24 Autorius WorldRecipes.lt

Greičiausias ir skaniausias tortas, kurį močiutė kepa jau 20 metų!
Mano močiutė visada prisimena šį tortuką, jei tik sulaukia netikėtų svečių.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 2 stiklinių
    • kefyras: 1 stiklinės
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 1 stiklinės
    • uogienė (gervuogių, juodųjų serbentų, slyvų arba mėlynių)
    • soda: 2 šaukštelių
    Kremui:
    • grietinė: 2 šaukštų
    • cukrus: 0,5-1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išplakame kiaušinius su cukrumi.
  2. 2. Tuomet sudedame kefyrą, miltus bei sodą.
  3. Reklama
  4. 3. Kepame 4 biskvitus (arba vieną storą ir po to supjaustome į 4) 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
  5. 4. Tada paruošiame kremą. Išplakame grietinę su cukrumi.
  6. 5. Biskvitus sutepame kremu ir padedame į šaldytuvą, kad įsigertų.
  7. 6. Toliau sluoksniuojame tortą. Pertepame sluoksnius uogiene. Kraštus ir viršų aptepame kremu. Galima, jeigu norisi, papuošti sutarkuotu šokoladu. Skanaus!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.
Helovino tortas - Rudens džiazas
(2)
Raudono aksomo ir sūrio tortas Valentino dienai ar kitai šventei
(4)